[]

Astroloji ile ilgili bir soru

Şimdi gezegenlerin ve yıldızların birbirine göre konumuna göre astroloji yorumu yapılıyor ya, sonuçta Kepler kanununa göre hangi gezegenin hangisiyle kaç derece açı yapacağı günbegün dakika dakika belli. Dolayısı ile ömrümüzün sonuna kadar hangi gun hangi burcun ne olacağı şimdiden belli değil mi? Bu durumda şimdiden 100 yıllık bir astroloji yorumu kitabı oluşturulabilir mi? Önümüzdeki sene şansın çok daha açık olacak ey yengeç burcu diyebilmeliyiz diye düşünüyorum.




 
genel etkileri bilebilirsiniz evet ama herkesin doğum haritası farklı olduğu için herkes farklı etkilenir.

mesela herkesin venüsü var ama kimininki 2. evde, kiminimki 10 derecede, kimininki güneşle kare açı yapmış, kimininki balık burcunda vs. vs. bir ton farklı kombinasyon var. o yüzden herkes farklı etkileniyor.
  • candide  (09.09.22 17:37:36) 
@candide'in de dediği gibi gezegenlerin, sabit yıldızların vs. konumuna, açısına göre herkesin kendine has bir haritası oluyor. Yani ey yengeç burcu önümüzdeki sene şansın açık denebiliyor yüzeysel olarak ama ey cek önümüzdeki sene şu dönemlerde şansın açık ama nisan ayında borç harç işine dikkat et denebiliyor harita sayesinde


  • mtfbwy  (09.09.22 19:32:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.