[]

Tarkan konseri

Bu konseri özel yapan nedir? Anlam ve önemini henüz kavrayamadım. Havalimanında karşılama videosunu izledim de heralde en az 10 yıldır Tarkan'ın izdiham görüntülerini görmemişimdir. Uzun zamandır ilk oluyor.

Günlerdir düşünüyorum sebebini :) İzmir'de daha önce konser vermedi mi? Yada 9 eylül diye mi? İstanbul'dan gidenler var konsere. Mesela 30 Ağustos'ta halk konserleri olur her yerde. Tarkan daha önce böyle bir şey yapmadı da (belki yapmıştır) bu sebeple mi bu kadar herkesin gitmesi? Sebebi nedir kısaca? :) Teşekkürler.


 
ülkenin politik iklimi ?? :)


  • freebird5406_2  (09.09.22 10:49:38) 
Tarkan 2 senedir şirket konserleri hariç konser vermiyor. Harbiye'ye bile çıkmadı pandemi var diye. 2011-2012'deki Fanta festivallerinden sonra da doğru düzgün konser vermedi. Tarkan birkaç gece Harbiye'ye çıkar, yurt dışında birkaç yerde konser verir, şirketlerin ya da otellerin özel programlarına ve yılbaşına çıkar senelerdir. O yüzden Tarkan'ı canlı dinlemek için zor. Bugün halk konseri verince tabi olay olması normal çünkü konser vermiyor doğru düzgün.


  • black holes in the sky  (09.09.22 10:50:15) 
tarkan olmasi
ülkenin siyasi iklimi
izmir'in kurtuluşunun 100. yılı olması
  • a darkness coming  (09.09.22 11:00:29) 
her ilde devamli iptal edilen konserler
hayat sartlari

halkin kendini tayyibe karsi duruyoruz sandigi her kucuk/buyuk olayda patliyor boyle.
cok bikti insanlar, cok
  • Corc  (09.09.22 11:18:54) 
izmir'in ve tarkan'ın taşıdığı değerler/semboller, 9 eylül, atatürk, baskıya, konser iptallerine olan öfke ve konserin halk konseri (beleş) olması. daha önce hiç halk konseri yaptığını hatırlamıyorum..


  • tabudeviren  (09.09.22 19:05:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.