[]

Işıklar gitti prizler çalışıyor

Evdeki bütün ampuller bir anda söndü ama diğer elektronik aletler çalışıyor. Komşunun da prizleri çalışmıyor, ışıklar yanıyor. Diğer komşu da bizim gibi ışıklar var prizler çalışmıyor. Sigortaların hiç biri de atmamış. Sebebi ne olabilir ki




 
Macaba trifaze elektrik olabilir mi?.fazlardan birisi gitmiştir vs?
Apartman girişindeki saatin fotoğrafı var mı? Kablolarının olduğu kısmın

  • kisa  (08.09.22 22:40:00) 
Kofra atmış olBilir mi


  • condom kurşunu  (08.09.22 22:40:15) 
3 tane faz geliyordur. elektrik sağlayıcı aydem edaş neyse arayın.


  • mikahakkinen  (09.09.22 09:37:48) 
(Anlattığım yöntem tehlikelidir, anlamayan biri için ölüm tehlikesi olabilir Allah korusun)

Eğer bu saate kadar çözülmediyse, bina girişinde elektrik panosunun altında kofra kutusu var. İşi bile ve elektrikten anlayan biri kapağı açıp baksın.

Bazen yerine tam oturtulmamış kofra bıçakları yerinden çıkıyor. Bıçaklardan biri yerinden çıktıysa fazlardan biri eksilmiştir.

Bu eksik faz sizin evde lambalar, komşuda ise prizlere ayrılmıştır tesadüfen montajcı tarafından.

Ama bu dediğim düşük bir ihtimal, yüksek ihtimal sokaktan binaya gelen fazın birinde arıza var, elektrik idaresine bilgi verin kontrol etsinler.

Yukarıda anlattığım yöntem çok tehlikelidir, işi bilmeyen biri kurcalamasın.
  • John Bloor  (09.09.22 10:20:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.