[]

Rus pasaportu almak mantıklı mı

Merhabalar. Rusya devlet Duma’sında geçen yıl kabul edilen yasaya göre, aslında Rusları’ın işgal ettiği bölgelerden sürdüğü insanların torunları için Anavatan Rusya’ya dönüş ve vatandaşlık yasası çıktı. Başvurular da başladı. Başvuru yapsam ve Rus vatandaşlığı alsam nasıl olur? Faydaları veya zararları neler olabilir?




 
Hiçbir mantıklı tarafı yok


  • beemaker  (08.09.22 12:20:15) 
bizim de bu kapsamda dönüp giriş çıkış yapıp almaya çalışan akrabalar var ama ben hiçbir faydasını göremiyorum
kendim için de hiç düşünmeidm

  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (08.09.22 12:46:11) 
Tam da sorunuzun üzerinde denk geldi, belki ilginizi çeker: www.instagram.com


  • kobuzchu kiz  (08.09.22 12:48:26) 
çok maliyetli olmayacaksa tabii ki de mantıklı.
sadece bugünkü koşullara bakıp yorumlamamak lazım. rusya dün için bugün için gelecek için önemli bir ülke ve öyle olmasa bile ikinci pasaport her zaman büyük bir ayrıcalık.

  • patronaj1  (08.09.22 13:12:55) 
patronaj +1 tr.wikipedia.org

15 sene sonra ne olacağı belli değil bir gün bir yerde işe yara maliyetli değilse alırıdm.
  • alp9900  (08.09.22 13:23:44) 
Rusya pandemi öncesinde tanıdığı çerkes özerk bölgelerindeki gençlere rusya'da üniversite okuma imkanı sağlıyordu ücretsiz, destek oluyordu. Rusya vatandaşlığı alınabiliyorsa, o zaman çift vatandaşlık hakkınız olur, avantajı olur aslında.


  • GoodMorningTeacher  (08.09.22 13:31:16) 
Bizden vize isteyen ama onlardan istemeyen ülkelere gidecekler için mantıklı. Pek fazla da yok açıkçası. Fakat ileride ne olur bilemem tabii.


  • d max  (08.09.22 13:36:37) 
Bende de abhazya göçmenliği var. Baktım rus pasaportunun şu an için hiçbir avantajı yok gibi. Her yer vize istiyor.


  • deartheodosia  (08.09.22 18:26:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.