[]

3 aylık bebekle tatil… nereye ve nasıl?

1 ekimde 3 alık oluyor bebek. Biz de ekim başı gibi tatil gidelim diyoruz.

Niyetimiz villa kiralamak. Çünkü otelde rahat edemeyiz, bebekle zor olur diye düşünüyoruz. Haklı mıyız? Villada maliyet artıyor ama daha konforlu olur gibi. Emzirme, alt değiştirme, uyutma vs…

Kaş/kalkan tarafı düşündük ama Kaş’ın denizi soğuk oluyor. Acaba ekimde bize eziyet olur mu? Başka nerelere bakabiliriz?

Bir de ailelerden biri ile mi gitsek acaba? Çok kişisel bir soru bu evet ama ilk bebek, sıfır tecrübe. Baş başa olmak istiyoruz ama bi sahile gitsek aynı anda denize giremeyiz bile. Böyle en azından bebeği satacak biri olur :) ya da bir cesaret tek mi gidilmeli, bu aylarda bebeği ile çekirdek aile tatile giden var mı?

Teşekkürler.

 
Madem Kaş / Kalkan tarafı düşündünüz az ilerdeki gizli cennet Patara'yı da düşünebilirsiniz. Bizde bebek daha anne karnındaydı gerçi ama rahattık. Havuzlu güzel bi villada kalmıştık. Denizi kumsal ve hemen derinleşmeyen bir deniz. Tercih meselesi tabi ama biz Patara'nın denizini daha çok sevmiştik. Müzekart varsa değerlendirin, antik yerleri de güzeldi, gerçi bebekle zor olabilir.

Bence baş başa olmak daha iyi. Ailelerle daha sonraki tatillerde gidersiniz.
  • Improbable  (08.09.22 11:13:12) 
3 aylık bebek ile bir hafta önce tatilden döndük, tecrübelerimi aktarayım tabii ki bebekten bebeğe durum değişir;

- Araba ile Ankara'dan Antalya'ya gittik arabada 4 saatten sonra çok mızırdandı ve yoruldu. Oteldeki ilk gece oldukça zor geçti yorgunluktan uyutamadık, sonrasında toparladı. Dönüşte de Sivrihisar'a yaklaşırken çok yoruldu uyusun diye bekledik ancak uyumadı çok zorlandık. Yolda bi yerde uyuya kaldı, şahsi görüşüm bu kadar ufakken 4 saatten fazla yola götürmemek.

- Villa kiralarsanız yemek ile uğraşmanız gerekecek tavsiye etmem biz bu sebeple herşey dahil otele gittik Demre'de. Yanımızda kimse yoktu dolayısıyla dönüşümlü gittik bazen de şansımıza kumsalda uyuyunca uzun süre kalabildik sahilde. Günde toplasan 20 dakika denize girebilmişizdir :')

- Aile işini bizde konuştuk ama rahat edemeyiz dedik bir şekilde başardık, yer yer yorgunluk, denize girememe, otel odasında sıkça vakit geçirmekten bayaa gerildik ama sonradan toplarladık neyse ki.

%70 zamanınız odada geçecek eğer çekirdek aile giderseniz bunu göze alarak karar verin derim ben.
  • mirty  (08.09.22 11:35:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.