[]

Gökçeada’da ne yapalım?

Arkadaşlar 3 gün gökçeada’dayız, ne yapalım buralarda? Ne önerirsiniz?




 
Her gün başka bi koydan denize girin bence. Bi de bi koy vardı gece gokyuzu mükemmel gözüküyordu. Isiklardan cok uzak. Nette yazarsanız bulabilirsiniz. Gece gökyüzünü izlemeye gidebilirsiniz oraya. Araç lazım tabi.


  • faredenkorkankedi  (07.09.22 21:13:05) 
Merkezdeki esnaf lokantasından oğlak tandır yiyebilirsiniz yine merkezde kahve içmiştik yanında kıtır kabak reçeli ikram etmişlerdi güzeldi. Balık çeşitliliği fazla olan bir yer balığa merakınız varsa olta götürün.


  • zidan  (07.09.22 21:43:37) 
İlisos imbrosta yemek yiyin mutlaka
İmroz poseidonda yine günbatımı eşliğinde yemek
Mustafanın kayfesi kahvaltı
Kayfenin ilerisinde bi sabuncu var hem dükkan hem ufak sabun üretim yeri gibi orası dolaşılabilir
Gizli liman ülkenin en batı ucu
Tepeköyde asırlık çınar var manzaralı bi bölge
  • bass solo take one  (08.09.22 01:24:42) 
yıldız koyunda dalıs yapabilirsiniz,
son vapur meyhanesinde keyifli bir vakit geçirebilirsiniz
gizli liman'da denize girilir (tr'nin en batı ucu)
  • cancoskn  (08.09.22 09:00:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.