[]

Evde spor / Günlere ayırmak hakkında

Merhaba, evde spor yapmak istiyorum. Kol bacak popo ve karın çalışacağım. Her gün hepsini yapmalı mı yoksa günlere ayırmalı mıyım? Günlere ayıracaksam hangisini haftada kaç kez yapmalıyım?




 
Bacak ve karın pztesi Perşembe

Sırt ve kol salı cuma

Belini ve sırtını güçlendirmeni tavsiye ederim dik durmanı sağlar ve boyun bel ağrılarını önler. YouTube dan seç beğen çok kısa olmayan antrenmanları. Seviyen başlangıç ise beginner videolarını seç ki onlar dahi zor gelecektir. İki hafta sonra kolay gelmeye başlar. 5 dakikalık warm up ısınma videoları var antrenman öncesi yapmanı tavsiye ederim sakatlık önleyici olarak.
  • hasmetizm 2046  (07.09.22 14:58:42) 
Hocam haftalık yoğunluğunuzu bilmiyoruz ki. Ben hafta sonu ağırlık ile kalça çalışıyorum. Böylelikle hafta içi -kendimce- daha kolay bulduğum karın, bel, bacak çalışıp hiit’e zaman ayırıyorum. Parça parça yerine tek veya iki bölgeyi çalıştırıyorum.


  • ruhen hastayim ben  (07.09.22 15:43:32) 
aslında bunun tek bir kesin doğrusu yok. kişiye göre değişkenlik gösterir. bir de ekipmanlı çalışılıp çalışılmayacağına göre de değerlendirmek gerekir. ben başlangıç olarak full body başlardım sizin yerinizde olsam.

1er gün arayla çalışmak daha iyi bir seçim olur full body çalışırsanız.
  • arma aski  (07.09.22 15:50:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.