[]

internetimi iptal ettirdim

vodafone ev interneti kullanıyordum. aldığım günden beri problemliydi ama iyi-kötü kullaıyorduk. bugün on mb'in de altında hız verince bir sinirle e-devlet'ten fesih başvurusunda bulundum.

çat diye internetim kesildi. ben sandım ki ceza meza hesaplayıp bana dönecekler, onay verirsem kapatacaklar. öyle değilmiş. fesih başvurusu değil, fesih işlemi tam olarak.

neyse, 3-4 aydır indirimli kullanıyordum. 12 aylık taahhüt vardı. ilk günler dışında vadettikleri hızı hiç veremediler. ilk günler de zaten günde elli defa kopuyordu.

şimdi bana ceza çıkacak mı? bir ara "iss'ler vaddetikleri hızı veremezlere cezasız iptal mükkün" diye haberler çıkmıştı ama clickbait mi acaba onlar? para isterlerse ne yapmak lazım? 5-6 defa aradım, kameralı bile görüştüm. sürekli hız testi yaptılar. onlar da vadedilen altında aldığımı biliyorlar.

çağrı merkezini aradım da ulaşamıyorum "internetinizi kapatma başvurusu yapmışsınız, biz size döneceğiz" diye otomatik cevap çıkıyor ve telefon suratıma kapanıyor.

 
Hemen türkneti ara, netimi iptal edip size geçmek istiyorum de onlar cezayı ödüyor. Turknetin taahhütü yok zaten. Yapıştır gitsin


  • respect  (06.09.22 21:22:17 ~ 21:23:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.