[]

Ekşisözlük neden bilgisayarımı kastırıyor?

merhaba arkadaşlar, bilgisayarım 8 GB RAM'i olan bir Macbook. Hiiçbir derdi tasası yok. Bence mükemmel çalışıyor. Ancak ne zaman ekşisözlük'e girmeye kalkışsam takılmaya başlıyor. Chrome zaten darma duman oluyor. Nedir bunun akıbeti? Buradan yetkililere sesleniyorum, ne kadar çok tool kullanıyorsunuz bilmiyorum ama sırf bu yüzden aylardır ekşisözlük'e girmiyorum. Allah aşkına bir çözüm bulun. Diğer arkadaşlara şunu sormak istiyorum sizde de bu kadar kasıyor mu?

Ben ekşisözlük'e iletişim kısmından bu durumu yazmaya karar verdim. Eğer sizde de oluyorsa hep beraber yazalım ve yazanlar buradan belirtsin lütfen.
eksisozluk.com

 
3 farkli Macbook ile giriyorum, bir kastirma ya da sikinti olmuyor.

Buyuk ihtimalle Chrome eklentilerinden birisi sorun cikartiyor, gizli pencerede deneyin bir de.
  • sertac akin  (06.09.22 16:58:21) 
ekşi sözlüğün kendisi kasabiliyor zaten
chrome zaten macte tavsiye etmem safari varken

  • jelly bear  (06.09.22 16:58:45) 
firefox yukleyip ustune eklenti olarak ublock origin ekle. sonra tekrar bakalim sorun devam ediyorsa baska cozumler gerek


  • nibba  (06.09.22 17:01:22) 
chrome'dan Safari'ye geçin. çok rahat edeceksiniz.


  • co2s2  (06.09.22 18:37:43) 
safari’ye geçin +1


  • mya  (06.09.22 19:18:34) 
daha önce de bilisim sitelerinde açıklandı. chrome mac os sisteminde verimli çalışan bir tarayıcı değil. Belki de mac os her seye internet backdoor'undan gitmemesi icin izin vermiyordur vs vs. en verimlisi safari'dir.


  • evimin paspasi  (06.09.22 21:28:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.