[]

Ehliyet Hocaları

Neden boyleler? Benim kendi kendime gerildigimi gergin bir ortam olmadigini falan soyluyor ama arabaya bi sey olucak diye surekli panik. İkinci kez kursa gidiyorum, eskisi de sinirli biriydi. Bu da geri geri giderken kacirdim diye içine ettin falan diyor. Sabırlı olmak gerekiyor evet ama ogretme sabri olan birileri alinsa buralara.




 
şoför hocalarını genelde referansla (mouth to mouth) seçiyor insanlar.
bu şekilde bir şoför hocası aramanızda fayda var.

ama unutmayın en nihayetinde hiçbiri formasyon sahibi insanlar değil. iyi şoförler sadece.
  • teritori  (06.09.22 14:11:22) 
Kesinlikle @teritori hocam haklı. Sadece iyi şoförler. Ben ehliyeti aldığımda en çok da o gerilimden kurtuldum diye sevinmiştim.


  • stejerners  (06.09.22 14:34:52) 
Bana da hep gergin hocalar denk geldi. Bence genç ve karşı cins hocalar tercih edin. Benim sınavı geçtiğim hocam genç bir kadındı. Genç olduğu için iletişim kurmak daha kolay oluyor. Karşı cins olduğu için de bir ciddiyet oluyor. Aynı cins tavsiye etmem kesinlikle. Aynı cins olunca arkadaş gibi yaklaşıyorlar ve ciddiyet kayboluyor. Genç olmayanları tavsiye etmem.


  • dissendium  (06.09.22 15:14:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.