[]

House of the dragon

Sarıyor mu? On üzerinden kaç verirsiniz?




 
bi game of thrones değil doğal olarak. her şeyden önce game of thrones'ta her bir karekterin 6-7 yıl boyunca gelişimini izledik. burada zaman atlamalarıyla neredeyse özet gibi geçiyoruz.
buna rağmen atmosferi, evreni, aksiyonu ile got'u çok seven beni baya sardı. 7-8 diyebilirim o yüzden.
zaten olayı tanıdığımız düşük tempolu bölümler izledik henüz. yeni yeni ısınmaya başlıyor dizi.
  • patronaj1  (06.09.22 10:36:17) 
beni çok sarmadı ya nedense. game of thrones vurucu bir ilk bölümle gelmişti. bu çok duragan.


  • sizofren06  (06.09.22 11:06:56) 
4


  • tantunisultansuleyman  (06.09.22 11:23:02) 
3. bölüm itibariyle toparlamaya başladı. şimdilik 6-7 diyorum ama artar diye düşünüyorum.

lotr dizisi daha aksiyonsuz olmasına rağmen sarıyor mesela.
  • paintov  (06.09.22 12:06:30) 
maks 6.
oldum olası takım tutar gibi dizi övenleri hiç anlamadım.
got gibi abartılacak bir yanı olmadığını düşünüyorum. ki gotta öyle değil.
izle geç işte çok üstüne düşünme. ama daha 3cü bölümden bir çok mantık hatalarıyla dolu.
  • astronom bey  (06.09.22 12:58:08) 
bence aynı atmosferi tamamen barındırıyor. izlediğim üç bölümden de çok keyif aldım. got gibi değil denmesinin sebebi ilk başlarının unutulmuş olması olabilir zira ben de defalarca sıkılarak bırakıp hype devam ettiği için tekrar başlamıştım. nihayetinde de evrene hakim olunca zaten büyük keyif alınıyor.

bu dizide de öyle. got'ta yaptığım gibi bölümü izledikten sonra incelemeleri izliyorum. hem daha hakim olmayı sağlıyor hem de bölümün keyfini katlıyor.

bir yönüyle de got'a karşı avantajı hikaye kaynağı özet gibi olsa da bir başı sonu olması. aradaki boşluklar da şimdiye kadar güzel tamamlanmış bence. senaryo akıyor.

zaman atlamaları konusundaysa got'ta da böyle olduğunu hatırlıyorum. bi anda ışınlanır gibi ordan oraya gidiyorlardı. dolayısıyla izlenir. got özelinde bence 10/10 aynı tadı veriyor.
  • vaveylababa  (09.09.22 11:47:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.