[]

banka kredileri

bankalar sanırım araçlar için %70'ine kadar kredi veriyor. neden böyle? %30 için ihtiyaç kredisi çekilir mi? kredi skoru olmayan ilk defa kredi çekecek birine çıkar mı? çıkmazsa kredi skoru ne kadar sürede bir noktaya çekilir?




 
Aylık belgeleyebildiğin gelirin yarısı kadar kredi ödemesi yapabiliyorsun. Yani 20 bin gelirin var , sadece 10bine kadar kredi ödemesine izin verecek kadar kredi veriyor tüm bankalar.Bu ödeme hesabı üstündeki tüm kredilerin toplamına göre oluyor tabi ki. Ancak taşıt kredisinde kefille vs bu miktarı artırabilmen mümkün oluyor bazen.


  • adventchant  (05.09.22 19:26:05) 
bddk yönetmeliğine göre kasko değeri belli bir sınıra kadar olan araçlar için araç bedelinin yüzdesine göre kredi veriliyor. google'da taşıt kredisi sınırlaması diye aratırsan görebilirsin. kredi skorun 5000 de olsa, ayda 500 bin tl de kazansan taşıt kredisi için yeni kural böyle.


  • roket adam  (06.09.22 13:35:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.