[]

Bavul önerisi

Bana büyük boy bavul lazım, var olan hep plastik ama bu nedenle iç kapasiteleri kısıtlı ve ağırlar ve en büyük boy bavulum kırıldı son seyahatimde.

Kumaş kaplı bavul alırsam içindekilerin kırılması ve olasılığı ne olur sizce? Fazla ağır olmayan ve iç kapasitesi iyi bir bavul arıyorum kısaca.

Yardımcı olabilir misiniz?

 
2010'da evlenirken çantaş'tan almıştık. hem kaliteli hem de çıktı.
hatta bir kere (aldıktan 5-6 sene sonra) benim halt yemem sonucu fermuarı patlatmıştık. tamir için götürdüğümde 5 kuruş para almadan tamir etmişlerdi.

ama son 12 senede kaliteleri değişmiş midir bilemiyorum.
  • teritori  (05.09.22 11:04:21) 
easpak kullanıyoruz bez olanlardan çok çok memnunuz, hiç bir şey kırılmadı bugüne kadar.


  • benaslinda  (05.09.22 11:15:15) 
işte dışı plastik olanların dışı kırılabiliyor. Dışı kumaş valizlerimin de birinin sapı kırılmıştı. İçindekiler aslında sana bağlı, ben doğru düzgün olmayan bir marka kumaş valizle bir sürü ülkeye gittim, içinde harddisk vb. bana göre hassas şeyler vardı ama hep güzelce kıyafetlere havlulara sardım bir şey olmadı. Daha dün ülke içi yine kumaş valizle yolculuk yaptım, şarap şişesi havluya sarılmış haldeydi bişey olmadı.


  • nhk ni youkosu  (05.09.22 12:35:10) 
ççs


  • ala09  (05.09.22 15:09:45) 
Verage ya da Polo Assn büyük boy valizlerinden aldık bir ay önce. Verage 2400 civarıydı, Polo biraz saha ucuz. Benim bulduğum en kaliteli olanlar bunlardı, ÇÇS’nin modeli çok kötüydü. American Traveler da olabilir fiyatları Verage’ın biraz üzerinde. Kadıköy’de çantacılar var oraya bakabilirsiniz.


  • ayheytmayselfenvanttuday  (06.09.22 00:29:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.