[]

Ketojenik beslenmeyle sadece yağ yakımı

1.80 boyunda 78 kilo 32 yaşında herhangi bir sağlık sorunu olmayan er kişisiyim. egzersizim yok diyebilirim.(günlük yürüyüşler haricinde).
3 gündür 0 karbonhidrat tüketiyorum, protein ve bolca yağ tüketiyorum. ketojenik diyete alışmaya çalışıyorum.

belimin ön kısmında (karnımda) bir yağlanma mevcut. takım elbise giyerim çoğu zaman. oturduğumda o karındaki yağın çıkıntısını hayal edebiliyorsunuz sanırım. benim tek amacım o yağı yakmak. kastan kaybetmeden sadece yağı yakmak istiyorum. kilo verme amacım da yok. uygulamam gereken özellikli durumlar neler?

 
Kas kaybetmeden yağ yakmanın tek yolu diyetine sporu da ilave etmektir.
Diğer yerlerimdeki yağlar gitmesin, bir tek şuradaki yağlar gitsin diyeti ve sporu da
yok.
  • Mirket  (02.09.22 14:16:04) 
Sıfır karbonhidrat iyi değil diye biliyorum. Hiç değilse kompleks karbonhidratlardan kullanmak iyi olabilir.


  • muhayyer divan  (02.09.22 14:18:08) 
Içeceklere de dikkate din


  • beemaker  (02.09.22 16:52:33) 
2 yıldır en saf haliyle uyguluyorum ketoyu, carnivore'um ve yumurtadaki eser miktardaki karbonhidratı saymazsak hiç karbonhidrat tüketmedim. bir kez bile bitkisel besin yemedim 2 yıldır, tek istisnam kahve. bu şekilde minimum fiziksel aktiviteyle kas kasbı yaşamadan verdim göbeği. fazla yağların tamamen bitmesi birkaç ay sürdü aktif sporla desteklemeden.

kısa mesafe ulaşımda bisiklet filan kullanıyorum ama öyle spesifik olarak kardiyo vs. yapmadım saatlerce spor yapmadım. sonuçta tamamen sıfır hareket durumunda ne kadar yesen de kalori açığın olmasa da hatta kilo alsan da kas kaybı olur ama az da olsa bi hareketliliğin varsa yeterli de beslenirsen belirgin bi kas kaybı yaşamadan verirsin kiloları çok zor değil. @muhayyer sıfır carb iyi değil demiş diye söyliyeyim, ben çok memnunum ^^ herhangi bir problem yaşamadığım gibi mevcut sağlık problemlerimin neredeyse hepsi de tamamen ortadan kalktı. zerocarb lowcarb'dan daha iyidir ^^
  • konetsu  (02.09.22 17:57:33) 
ketojenik diyet sıfır karbonhidrat demek değil.
ciddi kilo vermek istiyorsanız günde 15 grama kadar karbonhidrat alabilirsiniz.
yani özellikle koyu yeşil yapraklı sebze tüketmeniz gerekiyor.
bunların karbonhidrat oranları çok düşük olduğu için zaten kiloyla yeseniz 1-2 grama denk geliyor.

tükettiğiniz yağ ve proteinin yanında günde 7 cup sebze tüketmeniz lazım.
bir de bunu omad'la ya da en azından 18-6'lık aralıklı oruçla birleştirirseniz 2-3 gün içinde ketosise girersiniz zaten.
  • blatta hiberna  (02.09.22 18:13:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.