[]

Az kişinin bildiği süper mezeler

Yiyenin parmaklarını da yediği meze tarifleriniz var mıdır?




 
iş yeri yemekhanesindeki makarna sosunun tarifini ustadan alabilmek için haftalarımı verdim. usta denedim yine olmadı bak bişey saklıyosun diyorum yok diyor. çok basit niye yapamıyon yaa ahahah diyor. e sen sır malzemeni saklarsan yapamayız tabii. mayonezi mi söylemeyi unuttun diyorum. mayonez ne yaa saçmalama diyor. en son dayanamadı söyledi. o istediğim ama yakalayamadığım mayhoşluğu veren sarımsak tozuymuş.

yağda havucu kavuruyoruz. ayçiçek yağında da denedim zeytinyağında da. hemen hemen aynı lezzet.
havuçlar soğuduktan sonra üstüne kekik, çeşni, sarımsak tozu atıp karışıtıyoruz, en son yoğurtla karıştırıp olayı bitiriyoruz.
  • onemoremile  (02.09.22 10:57:51) 
Dilimlenmiş yeşil elma üzerine toz kahve.


  • himmet dayi  (02.09.22 11:01:25) 
kizartilmis somon küpleri, cok az un, karabiber
patates (bebek), mantar, peynir firinlamis
bir de halamin semizotu salatasi ama onun yaptigi gibi yapamiyorum. semizotu, sarimsak, nar eksisi + evde sogan falan ne varsa ama bu ucu asil birlesen.
  • spherical  (02.09.22 11:11:18) 
Tinos usulü "kapari salatasi". Aglatir. Suna yakin, maydanozu da bol olmali.

cooking.nytimes.com
  • buf-e kür  (02.09.22 11:35:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.