[]

Erkekler saçlarınızı sabah nasıl düzeltiyorsunuz?

her sabah fön mü mesela? suyla ıslatıp tarakla mı düzeltiyorsunuz? veya vax mı kullanıyorsunuz?




 
saçlarımı uzatırken o iğrenç az uzun zamanlarda her sabah yıkayıp kuruturdum, sonra jöle wax allah ne verdiyse dalardım.


  • teritori  (02.09.22 09:38:48) 
bere takıyorum ben


  • gameofannen  (02.09.22 09:44:55) 
Havlu ile kuruladıktan sonra çok az nemli iken elle şekil verdip sprey sıkıyorum. Taft saç spreyi, 4 numara.


  • himmet dayi  (02.09.22 09:46:10) 
her sabah duş alıyorum. taramıyorum. havlu ile ıslaklığın çoğunu alıyorum. saç kurutma makinesi ile çok kısa kurutuyorum. nohut tanesi kadar da wax sürüyorum.


  • gabe h coud  (02.09.22 10:30:58) 
düzeltmiyorum. çünkü saçım yok, kelim. yazmak istedim.


  • sorucu  (02.09.22 10:39:30) 
sadece fön ile önleri havaya kaldırıyorum dışarı çıkarken. tarak/wax vs yok


  • jelly bear  (02.09.22 11:29:47) 
bu arada bir şey belirtmek isterim.
herkesin saç stiline göre bir yöntemi vardır.
mesela benim saçlarım ince telli ve dümdüz. lepiska gibi.
o yüzden sadece fönle havaya dikmek, az bir jöleyle idare etmek gibi bir şey söz konusu değildi. mutlaka en az iki parmak boğumu jöle ile düzeltiyordum.

bu değişkenleri de göz önünde bulundurmak gerekir.
  • teritori  (02.09.22 11:55:48) 
Benim çok bir çarem yoktu açıkçası, borumsu lüleli kıvırcık karma bir saçım vardı. Kestirdim kurtuldum.

Yapabileceğim tek şey ellerimi hafifçe nemlendirip yatışması için nazikçe masaj yapıp lütfen kendine gelir misin diye rica etmekten ibaretti.

Genel olarak gece yatarken önlem almaya çalışıyordum, örneğin banyo yapıp havlu sarıp uyuyunca sabah kalkıp biraz avuç içleriyle açmak yeterli oluyordu, hem de yumuşak oluyordu saçım. Ama hergün de havluyla yatılmıyor.
  • akhenaten  (02.09.22 16:38:55) 
Her sabah fon. Baska turlu olmuyor, oyle duzgun bir sacim yok.


  • stavro  (02.09.22 21:04:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.