[]

annemdeki bu durum nasil degistirilir

dun konusuyoruz telefonda. bir suredir gozlerindeki agridan bahsediyordu. dun yine gozlerinin ne kadar agridigini, sanki bi igne battigini, kanlandigini, kuculdugunu soyledi ve agrim var yaticam kapiyorum dedi. normalde ben kapatiyorum derim hep ve o ne guzel konusuyorduk diyip bozulur.

anne dedim artik bi doktora gider misin. sinirlenip doktor lafi etme bana diyor.
babamdan ogrendigime gore ki tahmin ediyordum doktor katarakti oldugunu ve ameliyat olmasi gerektigini soylemis en son. simdi giderse ameliyat dermis o yuzden gitmiyormus!
ayni konusma icinde bu ara zaten cok yorgunum falan dedi. annem cok enerjik, hareketli bi kadindir. kan degerlerime baktirsam iyi olur ama simdi bi sey falan cikar ugrasamam kalsin boyle dedi. bunu gecen hafta da demisti aslinda. dun bi sey falan cikar... kismini belirtti.

napsak da ikna olsa. hic kendine bakmiyor doktor korkusundan.

 
Benim annem de öyle, tam olarak aynı. Önce mantıklı yaklaşmaya çalıştım, testte sorun çıkacaksa test yaptırmayınca kendi kendine iyileşmeyecek diye anlatmaya çalıştım. Sonra bunu haliyle kendinin de bildiğini ama korkusuna engel olamadığını anladım.

Sonra korkusuna oynadım, bak ne olduğunu bilmediğin bir hastalığın vardır erkenden öğrenmektense neden ilerleyip seni çok daha zor duruma sokmasını bekleyesin ki şimdi uğraşmak, sorun büyüdüğünde uğraşmaktan daha kolay diye anlatmaya çalıştım bu sefer bastırma psikolojisine girdi.

Baktım olmuyor, artık sormuyorum bir şeyden şikayetçi olduğunda habersiz randevusunu alıp hadi anne doktor vakti, gidiyoruz diye emrivaki yapıyorum.
  • akhenaten  (02.09.22 09:13:49) 
Ne yapıp edin annenizi kesin kes hastaneye götürün gerekirse zorla yoksa üzülen başkaları değil sizler olursunuz, sağlık bu şakası ve ertelemeye gelmez.

Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
  • spacenet  (02.09.22 11:44:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.