[]

is degistirme sorusu

bi yere basvurmustum. en azindan gorusmeye cagirirlar demistim ama bu kadar cabuk beklemiyordum.

ingiliz bi sirket. turkiyede ofisleri var. beni ingiliz biri aradi direkt telefonla. yarim saat kadar konustuk. isi anlatti biraz daha detayli. neden basvurdun, boyle bi iste ne hayal ediyorsun falan dedi.

isin su an yaptigim isten bi farki var. onu da soyledim bi ara. buyuk gibi gozukuyor ama kucuk bi fark bizim icin diger seyler daha onemli dedi.

is hibritmis. dusunulen adaylara tekrar turk biri donecek dedi ve simdi ofise cagriyorlar. ille beni almayacaklar tabii ama duyuruya danisayim dedim simdiden.

asiri korkuyorum. diyelim ki parada anlastik. benim de icime sindi. ya yapamazsam o isi. ayrica bir de bayadir evden calisiyorum. insanlara tahammulum de azaldi. ofiste ne kadar calisilacak diye sormadim ama herhalde en az 2 gundur. belki bir hafta ofis, bir hafta evdir. ofiste calismak arkadaslik kurmak da zor geliyor. yani korkutucu geliyor.

su an heyecanla yazdim hizli bir sekilde. ama heyecan mutluluk degil de korku heyecani. su anki isyerimde o kadar degersiz olduguma inandirildim ki napsin beni bu yabanci sirket diyorum. evde olmaya da cok alistim. ve bu kriz ortaminda elimdekinden olmaktan da korkuyorum iste.

ve asil soru. sadece 2-3 gun bi is aradim ve bu cikti.
adamin kucuk dedigi kisim benim icin onemli bi sey. su anki isimde yapmaktan imtina ettigim bi sey (bu kismi soylemedim adama).
acaba daha match bi sey arasam mi? atlamasam mi hemen? ya da gidip en kotu bi parayi falan mi ogrensem? su an pozisyon cazip gelmiyor ama hem bulundugum yerden kurtulmak istiyorum hem de para acaba euromudur diyorum.
ote yandan da burada kactigim is orada yuzde yuz isim olacak. yapamayacagimdan degil de yapmak istemedigimden daha cok.

 
Git konus sonra dusunursun. Gittin diye isi kabul etmek zorunda degilsin. Dusunmek icin 1-2 gun sure rica edersin gerekirse.


  • randomkiss  (31.08.22 14:21:46) 
randomkiss: gorusmeye kadar biraz kafamda netlestirmem lazim simdiden. asiri bir korku olustu icimde. hic boyle hissetmezdim. en son ilk isimde yasamistim bunu. ve bu kadar degildi. sanki o kucuk kisim konu olmasa boyle korkmazdim gerci


  • Kittie  (31.08.22 14:33:41) 
işle alakalı bir yakınma duyurusu görünce kesin kittie kardeşimiz diyorum ve genellikle tahmin doğru oluyor :D

bu kadar mutsuzken bulunduğun yerde, en azından bir şans ver. belki öyle bir rakam söyleyecek ki, aklın gidecek. 6 ayda aldığını 1 ayda teklif edecekler. böyle bir olasılığı görmezden gelip neden korkuyorsun? şansını dene bence. sonra pişman olmaktan iyidir.
  • sarahkerrigan  (31.08.22 15:05:18) 
Ben gerçekçi yorum yapmak istedim. Para ne olursa olsun insan sevmediği işi yapınca çok uzun ömürlü olmuyor. İşe giderken küfür ediyorsun. Para önemli ama biraz da kafa rahatlığı önemli. Ben olsam görüşmeye giderdim yine de.


  • dissendium  (31.08.22 15:11:21) 
Bir yorum yapmak isterim;
Bazı işler her şirkette aynı olmuyor.
Misal bir yerde çalıştım, satın alma. Siparisler elle giriliyor.

Şu an çalıştigim yerde sap migrasyonu sonrası manual olay kalmayacak (önceden de yoktu da daha da otomatik olacak).

Kısacası o bahsedilen is ne bilmiyorum ama her yerde aynı oldugundan emin misiniz?

Görüşmeye kesin gidin.
  • logisticsmanager  (31.08.22 16:37:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.