[]

Lisede sevdigim kiz megerse cirkinmis

öss zamaniydi beraber ders falan da calisiyorduk ama bu beni fazla sallamazdi ben baya takmistim kafaya dershanede cikisa denk getirmek icin beklerdim bunu 2-3 saat

Sonra ayni puani aldik neredeyse o tip yazdi ben muhendislik ayrildik

10 yil oldu gormedim. Bir iki kere baktim da ama bulamadim. Gecen hafta instagram şakkk diye karsima cikardi. Profili de acikmis.

Aman tanrim.

Bu seinfeld'de bir bolum vardi jerry liseden turuncu elbiseli bir kizi hatirliyordu cok guzeldi falan diye sonra bulusmaya gidince mahalle karisi cikiyordu.

Aynisi oldu. Kiz doktor olmus ama bu nasil bir pacozluk. Vay be... inanamadim.

Ki ben bu kizi cok guzeldi diye dusunuyordum hep. Zaten kafalarimizda uyusuyordu.

Neyse bana ondan sonra bir hal geldi ;

Ya dedim benim tum secimlerim de boyleyse? Butun kararlarimi yanlis verdiysem? Yanlis degerlendirdiysem ? Genel degerlendirme algoritmam asli da tirtsa?

Bundan nasil emin olabilir insan?

yoksa öss falan derken psikolojik olarak kendimimi baskiladim acaba hatuna ilgi duyarak?

Vay arkadas profiline ikinci kere bakamadim yeminle.

 
Yalnız değilsin ki bence hepimizde vardır bu olay. Zamanın beğeni anlayışı, giyim tarzı, dinlenilen müzikler vs bile çok fark ediyor. Şimdiki seni sen yapan şeyler de o dönemki anlayışın.


  • olaylar olaylar  (29.08.22 21:32:47 ~ 21:33:38) 
Objektif bir güzellik ölçüsü olmadığı için normal. Bir insan nasıl bu kadar net sınıflandırılır hiç anlamadım zaten, bir kişiye çirkin diyebilmek kolay değil, ben güzel bulmuyorum denebilir mesela.


  • signore  (29.08.22 21:41:16) 
Guzel bulmuyorum bile bir klasmandir yani. Orada olsa onu derim. orayi da gecmis.

Gostersem evet haklisin abi dersiniz sadece.

i.hizliresim.com
Net bir sekilde bu
Soldaki hatirlanan
Sagdaki gercekte olan
  • duyurukullanıcısı  (29.08.22 21:57:23 ~ 22:03:10) 
Lisede, sınav döneminde hoşlandığınız kişiyi kafanızda idealleştirmiş de olabilirsiniz. Belki o dönemde de çok güzel değildi ama siz öyle buluyorsunuz. Siz onu tekrar görene kadar kafanızda nostaljinin etkisiyle de hala o şekliyle kalmış. Şu an o duygulardan arınmış bir şekilde eskisi kadar güzel gelmemiş olması normal.

Bir de doktorluk yorucu zaten, insanı çabuk yıpratır. Sağlığına dikkat edemesiyse, stres altındaysa vs kolay yaşlanır, cildinde problemler oluşur çok anormal bir şey değil yani.

Bir de böyle bir olay üzerinden bütün kararlarınızın yanlış olabilme ihtimalini düşünmeniz çok doğru değil. İyi kötü, doğru yanlış birçok karar veriyoruz gün içinde ve hepsinin doğru olmasına da imkan yok. Mutlaka yanlış kararlarımız olacak çok normal bir şey bu. Zaten böyle böyle daha doğru kararlar vermeye devam ediyoruz. Sizin durumunuzda işin içinde duygular ağırlıkta olduğu için zaten yanlış karar vermek çok da anormal değildi hele o yaşta öyle bir dönemde. Can sıkılacak veya hayatınızdan, seçimlerinizden şüphe ettirecek bir şey yok.
  • black holes in the sky  (29.08.22 23:02:23) 
"Ya dedim benim tum secimlerim de boyleyse? Butun kararlarimi yanlis verdiysem? Yanlis degerlendirdiysem?"
kusura bakma da burada biraz narsisizm var. benim gibi 10 uzerinden 10 erkek sadece 10 uzerinden 12 kizlara layik, nasil oldu da gecmiste cirkin kizla ciktim diyorsun ve seninle ayni fikirde olmamizi bekliyorsun. oncelikle seni tanimiyoruz, tipini falan bilmiyoruz. neye layik oldugunu nerden bilelim. belki bu kiz cok zekiydi sana fazlaydi bile vs vs. dedigim gibi bunu yargilayamayiz. varsayimlarinin temeli cok saglam degil.

diger sacma kisim gecmiste olmus bitmis bir seye hayiflanmak. o donemde taliplilerin arasinda gigi hadidler madidler yoktu ki neticede, lisede mecburen sinifta kim varsa onunla cikacaktin. yani bunun neresi garip de "acaba senelerdir hatali algoritmam yuzunden kendimi hafiften mi satiyordum" diye hayiflaniyorsun.
  • hot potato  (29.08.22 23:18:43 ~ 23:25:20) 
hocam yaş kaç bilmiyorum ama zaman çoğu kişiye pek acımıyor. sevgiyle de ilgili ama o kadar da değil bence. yani ben kendimi de çok seviyorum, ama şimdi bir zamanında silip atmak istediğim 20 yaş resmime bir de şimdiki en janti resmime bakıyorum, parlayan güneşten it.n g.tüne dönüşmüşüm resmen. bir çok ünlü ünsüz insan için de böyledir bu.


  • kaichi  (29.08.22 23:24:58) 
Abi kafadan 10 yıl geçmiş. Benim lisede üniversitede "güzel kız" diye hatırladıklarım teyze olmuş, çökmüş. Erkeklerde henüz belli olmuyor o kadar ama kadınların durum fena benim çevremde.

Çok da seninle ilgisi olmayabilir yani.
  • plutongezegendegilmi  (29.08.22 23:38:31) 
Zevkler zamanla da değişiyor ki. Mesela bir arkadaşımla nostalji olsun diye bir bölüm Çılgın Bediş izleyelim dedik, arkadaşım dedi ki ulan küçükken bu Oktay'ı çok beğeniyordum, bu muymuş? Oluyor yani.


  • peki madem  (30.08.22 13:17:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.