[]

Grammarly Premium kullanan var mi?

Selamlar,

Su zamana kadar gramer kontrolu icin grammarlynin bedava surumunu kullaniyordum, ancak hem daha iyi duzeltmeler icin hem de intihal kontrolu icin premiumumu mu alsam diye dusunmeye basladim.

Kullananlardan deneyimlerini rica edebilir miyim? Memnun musunuz? Memnun degilseniz alternatif tavsiyeniz var midir?

Tesekkurler.

 
kullanıyorum, çok memnunum. biraz pahalı maalesef ama bazı okulların anlaşmaları oluyor eğer öğrenciysen bakabilirsin.


  • ben de  (29.08.22 21:58:26) 
hocam daha oncesinde eksik kalan yonler vardi makalelerde. 6 kisi kullaniyoruz. native speakera ihtiyac duymadan makale submitliyorum, tez duzeltiyorum, paraya degdi diyebilirim.
tez ya da makale duzelttirecekseniz, elzem. bi makaleyi yayinlamaya adamlar 3000 dolar istiyor, grammarly premium ucuz bile kalir yaptigi ise gore acikcasi.

  • kadirulu  (30.08.22 08:53:26) 
Memnunum, kontrolleri işe yarıyor. Ama dile hakim olmadan o kontrolleri, değişimleri editleyemezsiniz. Tek başına mucize değil. Bir de günün sonunda yeterliliği gündelik yazılar için bence. Ciddi bir yere makale falan gönderecek olsanız grammarlydem sonra bi proofreadinge yollamak gerek.
Writing pro aid mi öyle bişe var o da fena değil, yazmayı öğretiyor o daha çok.
Grammarly’yi okulun anlaşması var diye kullanıyorum, olmasa da kimi forum sitelerinden netflix anoneliği gibi ortaklık satanlar oluyor, bakar bulursunuz.
  • jimjim  (30.08.22 09:18:16) 
Bazen Youtube'da sponsor oldukları insanlar oluyor onlarda indirim oluyor. Mesela arada videolarını izlediğim birinin %20lik indirim kodu var: grammarly.com


  • peki madem  (30.08.22 14:16:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.