[]

mutfak blenderi nasil kullanilir? bilmedigim bir sey mi var acaba?

su aletten aldim.

www.hepsiburada.com


icine ne atsam 2,3 saniye sonra kesilen/dogranan sebzenin sikismasindan dolayi duruyor. neden oluyor acaba?

 
Muhtemelen yanlış kapta yanlış şeyi doğramaya çalışıyorsundur. Bir de en üstten gücünü seçiyorsun. Gücü zayıf kalıyordur.

Örneğin linkteki görselde direk bağlı olan başlık çorba, milkshake vs. için olan başlık. Onunla büyük ve çok sert parçaları bölmeye çalışınca tıkanır. Kullanım kılavuzunda hangi başlığı nerede nasıl kullanacağın yazıyordur.
  • himmet dayi  (29.08.22 10:09:44 ~ 10:11:42) 
Eğer tek başlık fotoğrafta görünense o parçalama başlığı değil püre ya da lapa yapmaya uygun bir başlık, haliyle muhtemelen çekmeye çalıştığınız parçalar büyük geliyordur. Daha küçük parçalar kullanmayı deneyin.

Edit: parçalama haznesini şimdi gördüm, fotoğrafta en solda görünen bıçaklı kutuyu parçalama için kullanmanız gerek. Yine de atıyorum içine salatalık koyacaksanız tüm ya da ikiye bölerek atmak yerine irice dilimleyerek ya da dörde bölerek atın.

Blenderın amacı bütün sebzeleri atıyorum bir salataya koyacak gibi doğramak değil, çok küçük parçalara ayırmak ya da püre haline getirmek. haliyle eğer doğrama amaçlı kullanmaya çalışıp çok iri parçalar koyuyorsanız verim alamamanız normal. Blender ismi aslında işlevini açıklıyor.
  • akhenaten  (29.08.22 10:22:57 ~ 10:31:00) 
resimde ki ilk ürünü kullanıyorsan tüm blenderların içinde sıkışıyor malzeme hangi yemek videosunu açarsan aç illa içine kaşıkla müdahale edilip tekrar çalıştırılıyor.


  • eja  (29.08.22 10:29:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.