Eğer tek başlık fotoğrafta görünense o parçalama başlığı değil püre ya da lapa yapmaya uygun bir başlık, haliyle muhtemelen çekmeye çalıştığınız parçalar büyük geliyordur. Daha küçük parçalar kullanmayı deneyin.
Edit: parçalama haznesini şimdi gördüm, fotoğrafta en solda görünen bıçaklı kutuyu parçalama için kullanmanız gerek. Yine de atıyorum içine salatalık koyacaksanız tüm ya da ikiye bölerek atmak yerine irice dilimleyerek ya da dörde bölerek atın.
Blenderın amacı bütün sebzeleri atıyorum bir salataya koyacak gibi doğramak değil, çok küçük parçalara ayırmak ya da püre haline getirmek. haliyle eğer doğrama amaçlı kullanmaya çalışıp çok iri parçalar koyuyorsanız verim alamamanız normal. Blender ismi aslında işlevini açıklıyor.
0