[]

Klima gider hortumunu balkon giderine vermek

Merhaba, bir apartmanda oturuyorum ve klima kullanıyorum. Klimanın su giderine bidon koydum devamlı doluyor. Ben de açık balkonumdaki apartman giderine verdim. Giden su aşağıda bahçeye dökülüyor. Bunda bir sıkıntı olur mu sizce? Orada oturuyor sakinler ama bazen 9-10a kadar tüm yaz onları dinliyorum. Bana tepki verirlerse siz de beni rahatsız ediyorsunuz derim. Ama yasal olarak oraya klima bağlayabilir miyim?




 
Balkon yıkıyor da olabilirdiniz.
Oradaki suyun öyle bahçe insanları rahatsız edecek şekilde dökülüyor olması sizin probleminiz değil

  • kisa  (28.08.22 18:12:55) 
o gider su için zaten. kimsenin laf etmeye hakkı yok.


  • nasil olacak bazi seyler  (28.08.22 18:28:03) 
Apartman gideri varsa bunu kullanma hakkı da vardır diye düşünüyorum, balkon yıkama örneği gibi.

Ek bilgi olarak şunu da yazmazsam çatlardım; klima suyu ütü için gayet uygun oluyor. Buharlı ütü ve sık kullananlar için nasıl bir nimet olduğunu bilinse dışarı dökülmezdi :)
  • epitaf  (28.08.22 20:43:42) 
Apartman gideri varsa bunu kullanma hakkı da vardır diye düşünüyorum, balkon yıkama örneği gibi.

Ek bilgi olarak şunu da yazmazsam çatlardım; klima suyu ütü için gayet uygun oluyor. Buharlı ütü ve sık kullananlar için nasıl bir nimet olduğunu bilinse dışarı dökülmezdi :)
  • epitaf  (28.08.22 20:44:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.