[]

eskiden izlediğim bi fransız filmi

cnbce'de izlemiştim sanırım, yapım tarihi olarak 2000ler ortası olduğunu tahmin ediyorum.

ilk kısmı tam hatırlamamakla birlikte sanki çocuğu olamayan bir çift, kadının baskısıyla evlat ediniyolardı ama çocuk kuzey afrikalı geliyordu, adam da bir türlü benimseyemiyordu soğuk davranıyordu, adam arkadaşlarıyla buluştuğunda arkadaşları çocuğa laf atıyordu. adam yavaş yavaş ısınıyordu çocuğa en. çocuk arada hiç deniz görmediğini falan söylüyordu filmin sonunda da adam çocuğa sempati geliştirip deniz kenarına götürüyodu çocuk da çok seviniyodu le mar le mar diye bağırıyordu, adını bulamadım ne olabilir ki?


 
Vallaha biraz arastirdim ama bulamadim (Fransızca aradim. Belcika yapımı falan da olabilir tabi).

Bu değildir di mi?
Michou d'Auber
  • logisticsmanager  (28.08.22 01:48:13) 
Caché (2005) ?


  • Amaranta ursula  (28.08.22 10:41:08) 
Michou d'auber doğru cevap, google'da bir kare görmem yetti tanımam için, teşekkürler :)


  • mirafiori  (28.08.22 22:51:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.