[]

Egea Alınır mı? 300-330 bin arası alınacak daha iyi araç var mı?

2017-2020 arası Fiat Egea almayı düşünüyoruz ama kullanıcı tecrübelerine ihtiyacımız var?

Ne düşünüyorsunuz? Bir miktar kredi kullanılacağı için 2015 yıl ve üzeri modellere bakıyordum. Egea'ların daha yeni modelleri fiyatıyla da cezbetti.

Sizlerin görüşleri nelerdir?

 
amörtisörler sert
bakımlar diğer araçlara göre daha uygun
fiyat daha uygun olduğu için kasko daha uygun oluyor
urban ve üstü model ise ses sistemi ve tablet iyi
1.4 benzinlinin çekişinden nerdeyse herkes şikayetçi
1.6 atmosferik otomatik benzinlinin de çekişi ve torku az, yakışı fazla (sakin kullanırsanız ort 7lt/100km yaktırabilirsiniz), vites geçişleri hissedilmiyor tam otomatik olduğu için güzel
içeriye biraz ses alıyor aman arabam ses almasın diyorsanız bilginiz olsun
f/p olarak bence gayet mantıklı bir araç, konfor arıyorsanız bulamayabilirsiniz
  • azeroth  (27.08.22 22:29:30 ~ 22:30:33) 
normalde alınmaz bana kalırsa ama şu ekonomik şartlarda tercih edilebilir.

gözüm hybrid egea cross’a kaymıyor değil, mk3 fabia sahibiyim.
  • avianthem  (27.08.22 22:32:08) 
Ben olsam almam. Egea, symbol tarzı arabalar dönemlik ekonomi sınıfı. O paraya 10 yaşında h kasa Astra alırım, egea gene almam.


  • fikox  (27.08.22 22:55:31) 
Aldım valla hanıma sıfır. Mis gibi makine, hatta hatcback alırsan italyan üretim direkt. 1-2 yaşında makine varken 10 yaşında almanların hurdaya çıkarttıkları araçlara para verip usta kahrı sanayi kahrı çekemem. Bu piyasada gayet mantıklı tercih. Ki rakiplerine oranla avrupa'ya ithal araç iyidir.
Edit: tipo ve station avrupa'ya ithal edildiğinden italyan üretim diye düşünmüştüm. Değilmiş.

  • karacigerim vur kadehlere  (27.08.22 23:14:54 ~ 28.08.22 10:49:32) 
İşte kadın arabası, taksi, kiralama aracı olur. Ayrıca hatcback italyan üretimi değildir. Tüm egea modelleri Bursa'da üretiliyor. Ha egea Avrupaya ihraç olduğu için bir tık daha kaliteli olduğu doğrudur. Egea olsun symbol olsun yarın birgün satarken japona, almana göre düşük piyasasını görünce de pişman olursunuz.Egea dediğiniz modelin bir iki senesi kaldı. Sonra başka model. Çünkü kullan at araçlar. Golf, Astra, Corolla vs ise yollarına devam edecek. Bilmem anlatabildim mi. Sonuç olarak para kiminse istediği gibi harcar.


  • fikox  (27.08.22 23:48:30) 
Evet para kiminse istediği gibi harcar. 10 yaşında gm ortak üretimi alman tofaşını da göklere çıkarmak efsaneymis, h kasadaki motorlar 1.3 1.6 dizel gamı fca gm ortak yapımı. :) Opel'i de stellantis ayağa kaldırmaya çalışıyor :) yoluna devam ediyor aynen.
Fiat bravo bakabilirsin bu arada 1.6 dizel otomatik. Bayan taksici kiralık arabası değildir belki. Astra h kadar olmasa da iyidir.

  • karacigerim vur kadehlere  (28.08.22 00:16:07) 
Egea Hatchback sahibiyim, fiyat performans aracı bence alınır. Donanımı çok iyi bence, çoğu almanda opsiyon olan şeyler standart olarak var. Alman alacağım diye 2004 yılında çıkmış araba almayın bence.


  • thewhitewolf  (28.08.22 00:23:42) 
arabadan ne beklediğinize bağlı. her araba alınır her araba satılır. arabada zarar etmek için ya pert etmek ya da bakımsız bırakıp aracın motoruna zarar vermek gerekir. parça ucuzluğu, daha az sorun çıkarma ihtimali gibi şeylere önem veriyorsanız egea çok mantıklı. ben hem 1.6 dizel hem benzinli egea kullandım. ikisi de gayet beklediğim gibiydi. egea'ya binip insignia performansı beklemek veya insignia'ya binip 5.20 performansı beklemek çok saçma şeyler. önem verdiğiniz şeyleri düşünün ona göre karar verin bence.

yokuşta sollama yapayım, sağdan sola soldan sağa atlayayım gibi bir düşünceniz yoksa 1.6 benzinlisi ve dizeli yeteri kadar atik
şehir içi için konuşayım, bence fazlasıyla yeterli performansa sahip
uzun yolda klasmanına göre fena değil ama "klasmanına göre"
dizelde de benzinlide de 140 sonrası gürültü çok(clio, corsa, astra, polo, golf kadar)
fiyatına göre iç donanımı yeterli
hb olanın görüntüsü fena değil

karşılaştırma çok basit aslında.

200-250 bin km kullanılmış 10-15 yaşında ww, opel, citroen mi?
40-50 bin km kullanılmış 3-5 yaşında egea mı?

passat, insignia veya o seviye bir araç almıyorsanız ha polo ha golf ha astra ha c4. araba işini tecrübesi olan insanlara sorun bence. burda çoğunluk(ben dahil) kendi dünyasındaki 2-3 model araba için konuşabilir o da tecrübe edebildiği kadarıyla. sanayide 2-3 ustaya sorarsanız en doğru cevabı orada alırsınız.

ama bana soracak olursanız o paraya alınabilecek en mantıklı araç egea.
  • golgi aygıtı  (28.08.22 02:23:13) 
o paralara 2008 2010 elantra kovalayabilirsin. egea'yı konfor açısından her türlü tokatlar.


  • alperz  (28.08.22 06:56:31) 
Daha önce en az 15-20 farklı araç kullanmışımdır. Bunlara jeep, range rover, Mercedes fln dahil.

Şuanda cross'um var ve kessssinlikle alınır. Aşırı memnunum arabamdan. Tabii ki beklentilerle çok ilgili. İç donanımı zaten çok iyi ama bendeki 1.4 benzinli motora rağmen performansından da memnunum. Çünkü stabil bi kullanımım var. Heyecan aramıyorum.
  • abuzer  (28.08.22 14:19:45) 
annemde var, 2020 urban paket manuel hb. kendim audi kullanıcısıyım, bana fiyatına göre beklediğimden iyi geldi araç. sıfır olduğu İçin en az 6 7 sene sorunsuz tertemiz kullanır diye aldık. beklentilerin yüksek değilse paranın yettiği en yeni aracı al derim.


  • roket adam  (28.08.22 16:19:51) 
1.4 fire motor 95 beygir olanı kesinlikle alma.


  • soper  (31.08.22 00:33:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.