[]

İyi bir kulaklık olayı

>> Bugüne kadar genelde çok iyi olmayan kulaklıklar kullanmıştım. Kulaküstü hiç kullanmamıstım.

Şu anda Jabranın bir kulaklığını kullanıyorum. Ürün şu:

www.trendyol.com

Çok iyi bir şey olmadıgının farkındayım ama bu bile Spotify'la harikalar yarattı. İyi bir kulaklık olayına kafayı takmış durumdayım.

4000 Tl'ye kadar ne alabilirim? Ocakta kuzen Amerika'ya gidecek. Ona da aldırabilirim belki. Şimdilik bu Jabrayla devam ediyorum.

Kulaküstü mü yoksa bluetooth kulaklık mı aldırsam onda da kararsız kaldım.

Neler önerebilirsiniz?

 
beyerdynamic dt 770 32 veya 80 ohm aldir

edit: kulakici alacaksan cok para harcama aliexpress'ten kz marka kulaklik alabilirsin. bende kz ate var cok guzel kulaklik
  • nibba  (27.08.22 21:39:08 ~ 21:41:02) 
Beyer stüdyo kullanımına daha uygun hatta öyle tasarlanmış bir kulaklık özellikle amfi istemeyen 32 80 ohm versiyonları bas konusunda oldukça şeffaf müzik dinlemek için tatmin etmeyebilir.

(kısaca referans monitörü olmak üzere tasarlanmış kulaklık/kabinlerden müzik dinlemek keyifli olmayabilir)

*Dt770pro 250 kullanıcısı müzik audio işçisi yazdı.

~
nibba'nın editinde bahsettiği kz'ye ise katılıyorum kendisi ile kulaklık kardeşiymişiz :D ate bende de var fiyatına göre cidden çok hoş bi alet. Ate artık bulamazsınız zsn pro modeli o kıvamda şu ara satılan.
  • hedep  (27.08.22 21:42:37 ~ 21:51:26) 
hedep'in cevabi uzerine bahsi artiriyorum

german maestro 8.35d. all rounder cok guzel bir kulaklik yillardir kullaniyorum bozulursa tekrar aynisindan alacagim o derece seviyorum. :)
  • nibba  (27.08.22 21:45:51) 
hiç kimse ath m50 dememiş üzüldüm. halen f/p.


  • Efoody  (27.08.22 22:03:26) 
Bende jabra 85h elite var. cok abartili paralar vermeden en ideal olarak bunu buldum ama kafaniz cok buyukse rahat olmayabilir uzun sureli kullanimlarda.

Inceleme okuyup kafayi yemek isterseniz tum modelleri suradan okuyabilirsinz:
www.rtings.com

Jabra 85h Elite
Anker Soundcore Life Q30/Q35
Sony XM4 kulakustu

4000tl civari bunlari oneririm.

Bose marka kaliteli kulakliklar var ama bi tik pahali kaliyorlardi diye hatirliyorum.
  • aguen  (27.08.22 23:22:25) 
Açılın bir KZ kullanıcısı daha geldi.

KZ ZSN Pro orta segmentte önerimdir, markanın websitesine girin, sanatçıların tercih ettiği modeller hakkında bir bölüm var, oradaki modeller genelde başarılı oluyor onlara bakabilirsiniz hocam.
  • uvcray  (28.08.22 00:13:58) 
black friday i kaciriyor ama yine guzel kampanyalar denk gelmesi mumkun.

kablolu, kablosuz orta ve ust duzey pek cok model kullandim. kablosuz olarak cok ta para verseniz kablosuz seviyesine ulasamadi henuz. bang and olufsen, denon, bowers and wilkinsleri falan kullanmis ve hala kullanan biri olarak soyluyorum. konfor olarak elimin altinda duruyorlar. kulakici olsun derseniz sennheiser momentumun yeni versiyonu guzel, ultimate ears yeni bir tane cikariyor iyi olacak deniyor ama 450 dolar civari olacak sanirim.

kablolu modellere gecersek, butcenize uygun audio technica m50x onerebilirim. yanina da wicked cushion custom padler ile gitar kaydi icin de kullaniyorum. amfisiz de pek bir sey kaybetmeden surulebiliyor. butceniz icinde cok iyi bir secenek diyebilirim. rakibi olan beyerleri ben hic kullanamadim, cok analitik, koyu bir amfiyle eslestirmneden tahammul etmek zor. kuzeniniz yakalayabilirse acik tip te dusunurseniz adoramada cok iyi hifiman kampanyalari oluyor. bilhassa he5se mkii falan dusebilir butcenize yakin cok severek kullanmistim yine. ilki elektronik, metal, pop icin harika, ikincisi ise klasik, smooth muzikler icin detayli ve hafif sicak tarafta.
  • ohtararan  (28.08.22 05:15:10) 
beyerdynamic'ler fiziksel olarak çok rahat olsa da ses renkleri biraz dertli.

benim şahsi favorim yamaha hph-mt8. 200 dolara mı ne almıştım. bir de yine rengini çok beğendiğim tam "gümbür gümbür müzik dinlemelik" bir focal spirit de benzer fiyatta.

bu paralara benim sevdiklerim bunlar.
  • alperz  (28.08.22 05:48:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.