[]

kredi kartı bilgileri

bugün gelen ekstrede gördük ki 8 haziranda 600 tl lik harcama yapılmış fakat bizimle hiçbir ilgisi yok. ödemede "paypal aker shaw" diye bişey aker shaw ne? kart sahibinden onay alınmadan kart bilgileriyle bu şekilde harcama nasıl yapılıyo? biz internetten alışveriş yaparken hep telefonla açıp onay aldılar ama paypal hiç kullanmadım telefon edilmez tabi ama nasıl oluyo ne bilgi istiyolar anne kızlık soyadı ıvır zıvır bilmiyorum en çok bilmek istediğim de dediğim gibi bu aker shaw nedir aklımda bi tahmin var ama neyse şimdiden çok teşekkürler kafayı sıyırıcam bi el atıverişn sevabına =)




 
bir de bu numara var 402 935 7733


  • thujone  (18.06.10 18:00:46) 
bence paypal 600 liralık bir harcama için kart sahibini kesinlikle arardı. haberiniz olmadan tanıdığınız birinin yapmış olmadığından emin misiniz?


  • cro magnon  (18.06.10 18:27:33) 
bankanıza harcama itirazında bulunun. kısa sürede halledilir


  • titiz  (18.06.10 18:28:56) 
tanıdığımız biri de olsa annem kendi kartıyla alışveriş yaptığında bile telefon açıp onay istiyolar bütün bilgileri tam yazmamıza rağmen bu nasıl oluyo anlamadım


  • thujone  (18.06.10 18:42:49) 
paypal kimi aramis yahu simdiye kadar? zirt pirt cesitli gitarlar, muzik aletleri v.s aliyorum, 1100$'lik harcamada falan bile aramadilar. paypal aramaz ki?!


  • no christ requiress  (19.06.10 00:21:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.