[]

fuar katilimi icin şengen

bu donemde daha onceden uzun sureli vizesi olanlara bile ret verildigini duyuyoruz surekli. yakin donem tecrubelerini merak ettim. ilk pasaportuna ilk vizesini is yerinin gonderdigi fuar icin alacak kisiye almanya'nin ret verme ihtimali nedir? yakin donemde benzer seyler yasayan var midir? gozlem ve tecrubelerinizi merak ediyorum. tesekkurler.




 
var. here i am. hem de almanya'dan red yedik. ilk pasaportum değildi ama yeni pasaporttu. gidiş geliş uçak biletleri ödenmiş, kalacak yer ödenmiş, fuar tarafından davet mektubu iletildi konsolosluğa, oradaki tüm masraflarımızın şirketçe ödeneceğine ve fuar sonrası geri döneceğimize dair şirket tarafından yazılan teminat mektubu var, fuar alanındaki stand bilgilerimizi gösteren belge var, şirketin gerekli belgeleri de iletildi.

"ziyaret sebebi şüpheli bulundu","belgelerden şüpheliyiz", ve "alman topraklarını terk etmeyeceğinizi düşünüyoruz" diyerek red verdiler şirketten 4 kişiye.
  • dunga  (27.08.22 10:45:46) 
Schengen değil ama fuar vizesine başvurdum, 1,5 hafta geçti büyük bir gerginlik ile bekliyorum.


  • kablelvuku  (27.08.22 16:34:23) 
Biraz önce bir oyun şirketinin gamescom için vize alamadığını okudum. Arkadaşlarım gezi için ileri tarihlere randevu alabiliyordu. Randevu bile zordu fakat şirket üzerinden yakın zamanda konferans, eğitim ve iş gezisi/fuar için çok kısa sürede aldılar. Şirketin bir repütasyonu varsa kolay fakat aksi halde durum ciddi gibi duruyor.


  • sparkle kiddle  (27.08.22 19:20:22) 
Bugün 20 günlük schengen ile pasaportumu teslim aldım. Kime neye göre verip neye göre vermediklerini anlayamadım açıkçası


  • kablelvuku  (29.08.22 17:47:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.