[]

Schengen Vizesi Hakkında Yine Yineden bir soru

2 eylülde schengen'e başvuracağım. aklımda takılan iki konu var.

banka hesabımı aktif olarak kullanıyorum. bugün aldım hesap dökümünü ile imza sirkülerini aldım. ama bu ay içerisindeki en son para hareketi 14 ağustos günü oldu. bu 2 eylül günü problem olur mu?


 
O sorun olmaz da İspanya bana son 3 günde alınmış hesap dökümü istemişti. Perşembe döküm aldım cuma başvuruya gittim. Eksik evrak sebebi ile pazartesi başvurmak isteyince ya bugün halledin yada pazartesi için yeni banka dökümü gerekli demişti görevli. Geçen ay yaşadım bu durumu bilginiz olsun.


  • cilekli pasta  (26.08.22 23:24:15) 
olmaz, öğrenciyseniz aile bir tık daha önemli sizin hesap dökümünden.


  • juan pablo pino  (26.08.22 23:24:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.