[]

Pegasus yurtiçi uçuş kabin bagajı ve içersine kabul edilenlerle ilgili

Mevcut bagaj hakkınız aşağıdaki gibidir.Uçak içerisine yalnızca 1 adet , boyutları en fazla 55x40x20 cm ebatlarında olan kişisel eşyanızı getirebilirsiniz.

Buna göre yanıma bir sırt çantası ya da askılı çanta alabilir miyim? Eskiden alınıyordu valiz+sırt çantası sorun olmuyordu.

Birde aşağıdakileri kabin bagajı içersine kabul ederler mi?

150 ml güneş kremi
Saç kurutma makinesi
Saç düzleştirici
Diş macunu
Cilt temizleme ıvır zıvırları 15-30ml bir şey bu
Küçük makas
Cımbız

 
Anormal boyutta olmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmam. Pegasus yurtiçi uçuşlarda rahat biraz. Ama garanti vermiyorum tabi ki.

150 ml şişe yasak. 100 ml olmalı.
Makas yasak.
Cımbızı bilemiyorum. Google pls.
  • elorelia  (26.08.22 21:03:31 ~ 21:04:03) 
Dis macunu dahil sivilar 100ML'yi gecmemeli. Sac kurutma makinesi, duzlestirici, cimbizda sorun yok. Kucuk makas icin belli olcusu var sanirim.

Ek olarak tirnak makasi ve kullan at tiras bicaklari da sorun olmuyor.
  • freedonia  (26.08.22 21:52:21 ~ 21:52:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.