[]

çanakkale eceabat hk.

merhabalar, bu haftasonu eşim ve oğlumla bir haftalığına eceabat planı yaptık hem 30 ağustosa denk geliyor diye şehitlikleri gezmek hemde istanbula göre daha güzel denizinde vakit geçirmek istiyoruz. şuralara gitmeden dönmeyin şurada muhakkak şu lezzeti tadın şunu yapın diyebileceğiniz her türlü öneriye açığız. araba ile gideceğiz kalmak içinde hotel ayarladık. şimdiden teşekkürler.




 
Alternatif olması açısından kütayha dumlupınarda 100. yıl kutlamaları olacak. belki tarihinde ve tam yerinde orda olmayı da isteyebilirsiniz.
Belki izmir ya da civarından hareket ediyorsanız daha yakın ve daha anlamlı olabilir.

  • erty_ksk  (26.08.22 15:34:00 ~ 15:34:23) 
kabatepe'de denize girilebilir. Aile olarak gittiğiniz için duş ve şezlong imkanı olması güzel. giriş ve şezlong fiyatı da uygun. Denizi de güzeldir. Çanakkaleye geçip orada peynir helvası yiyebilirsiniz. Eski ve yeni kordonda yürüyüş yapmak da keyif verir, kitlesi güzel bir şehir.


  • biravekahve  (26.08.22 16:02:25) 
kabatepe plajı şehitliklere çok yakın orada denize girin mutlaka.
alternatif olarak gelibolu da kömür limanı da görülebilir.
çanakkale yalova restoran da mükellef bir akşam yemeği mutlaka yiyin.
  • jamswety  (26.08.22 16:44:23) 
bir kaç sene oldu gideli kapanmamıştır umuyorum, feribotun karşısında boşnak lokantası vardı kuru fasulyesi efsaneydi, kapatepe younunun üzerinde sağda gözlemeci var onunda gözleme + domates kombinasyonu güzeldi.
her şehitliğe gidin mümkünse küçük el kitapcığı alın şehitliklerle ilgili

  • eja  (26.08.22 16:54:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.