[]

türk kahvesi makinesi

günlük kullanım için. günde en az üç bardak.

hangi marka modele gitmeliyiz?


 
www.trendyol.com

bu ürünü 5 yıldan fazladır kullanıyorum
  • bravoteam  (26.08.22 13:28:27) 
evde fakir'in makinesi var vasat.
ofiste arçelik var. güzel yapıyor ama ben sıkıldım ondan da. çünkü nereye gidersen git her yerde bu makine var ve bütün kahveler aynı artık.

biz o yüzden bir süredir evde, bakır cezvede buz gibi su ile kahve yapıyoruz. şiddetle tavsiye ederim. bakır cezve dediğin de bi su tut temizleniyor hemen.

illa makine diyorsan da arçelik al, rahat et.
  • teritori  (26.08.22 13:56:40) 
Arzum okka var 5 yıldır bende, suyunu kendin koyuyorsun ama rahat 4 bardak çıkartabiliyor. Ve hiç şikayetçi değilim. Otomatik olanlar sensorden dolayı daha hızlı bozuluyor bence.


  • esinikaybetmiscorap  (26.08.22 16:43:52) 
bakır cezveyi geçen ocakta unuttuk sizlere ömür

birde acaba sağlıklı mı uzun süre kullanmak diye düşündük

arçelik gibi duruyor aynen
  • duyurukullanıcısı  (26.08.22 23:26:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.