[]

Basketbol, spor

Uzun süredir spor yapamıyorum. Bir tane basketbol topu alıp haftada 1 saat basketbol oynasam faydası olur mu? Fayda dediğim biraz kilo verme, biraz form kazanma. Bir de kaliteli basketbol topu önerinizi alırım. Teşekkür ederim.




 
Top onerisi yapamicam ama haftada bir saat az geldi acikcasi. Ama haftada 3 gun birer saat oynarsaniz bayagi iyi gelir.

Her seye ragmen, daha fazla oynayacak imkan veya motivasyonunuz yoksa hic spor yapmamaktan iyidir haftada bir saat de. Ama oyle forma girmeyi falan beklemeyin.
  • hlot  (26.08.22 00:43:28) 
hic yoktan iyidir de dogru duzgun spor salonuna gidip agirlik calissan cok daha fazla verim alirsin. top alip sut atmak yurumek gibi neticede.


  • hot potato  (26.08.22 00:45:23 ~ 00:45:36) 
@hot potato, ağırlık kaldırma işine hayatım boyunca ısınamadım. Basketboldan zevk alıyorum. Zamanla artırırım belki süreyi.


  • dissendium  (26.08.22 01:01:06) 
Ekleme yapayim. Acikcasi ben basketbolda, futbol maclarina gore cok daha fazla yoruluyordum. Gercekten yorucu bir spor (net bir bilgim yok ama hem bacaklar, hem de futbolda kullanilmayan ust vucut kullanildigi icin olabilir, e bir de zipliyorsun surekli). Şutlari yuruyerek atmayacaksinizdir herhalde. Gidip topu alirken vs hafif tempoda kosarsaniz surekli, oldukca verim alirsiniz diye dusunuyorum.


  • hlot  (26.08.22 01:13:51) 
Top önerisi f/p olarak nike dominate

Tek başına basketbol oynarken ritmi yakalayamıyorsun, iki kişi olursanız daha iyi, 3e3 maç hem eğlenceli hem iyi yoruyor nabzını yükseltiyor buna da aynı anda uygun zamanı olan 6 kişi bulmak zor :/
  • freebird5406_2  (26.08.22 09:25:25) 
freebird5406_2 +1

öylesine takılırsan çok da faydasını görmezsin. sana katıldığım nokta da sevdiğin sporu yapmak mevzusu. uzun lafın kısası düzenli yapılan, sevdiğin spor, minimum 45dk, nabzı yükselten.

bütçe yetiyorsa molten, spalding iyidir aklımda kaldığı kadarıyla.
  • lazpalle  (26.08.22 09:42:23) 
şut atma sadece kol güçlendirir. maç olursa verirsin. sokakta oynayacaksan spaldingler iyidir.


  • mikahakkinen  (26.08.22 10:04:55) 
nike dominate f/p ürünü gerçekten.
nike baller ve spalding tf-150 de iyidir.

haftada 1 saat basketbol ise hiçbir işe yaramaz.
seninle aynı durumdayım. nefret ediyorum spor salonunda aletlerle spor yapmaktan.
2 sene önce hergün düzenli 2 saat basketbol oynadım. ufak sahada çift pota maçlar yapıyorduk. çok ciddi kilo verip kendimi dinç hissediyordum.

bir süre aynı sahaya gidersen zaten kemik bir ekip oluşur ve düzenli oynamaya başlarsınız. aksi takdirde haftada 1 saat ancak hobi amaçlı olur.
  • teritori  (26.08.22 10:12:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.