[]

Elektrikli bisiklet nedir, detay lutfen

Arkaslar, düz bisikletle yaklaşık 45 dkda cikabildigim eppppey yokuşlu 7 km civarı bir uzaklıkta iş yerim xd elektrikli bisiklet bunun için biçilmiş kaftan mi? Bilgisi olanlar elektrikli bisikletten bahsedebilir mi biraz




 
Klasik sokaktaki scooterların elektrikli versiyonu gibi fakat bunda pedal çevirirsen şarjdan az yiyor.
Yani normalde 50 km menzili var diyelim bu hiç pedal çevirmeden gittiğin menzil ama pedal ile bunu desteklerden menzil dahada uzuyor.

Normal kilolu biriysen yokuş yukarı sorunsuz elektrikle çıkarsın.
  • les yeux blanches  (26.08.22 00:25:03) 
elektrikli bisikletin esas artisi yokusta sana destek saglamasi evet. duz yolda o kadar artisi yok ama yokusta cok farkediyor ozellikle sportif degilsen.

uzun vadeli kullanmadim ne kadar sarj tutuyor vs bilmiyorum.
  • hot potato  (26.08.22 00:27:43) 
Hiç pedal çevirmeden ilerleyebildigine emin miyiz? Nette "destek olmak" şeklinde okudum. Basiyim o gitsin, ben boş oturiim 59 km diyebiliyor muyuz


  • abuzer  (26.08.22 00:28:46) 
@hot, sportifim. Yokuşları fln hep kendim cikiyom. ama terlemek istemiyorum. Olayim bu.


  • abuzer  (26.08.22 00:29:34) 
www.decathlon.com.tr

bunlar gibi bir seyse pedal cevirmek zorundasin. normal bisiklet gibi dusun ama cevirdigin pedal cok daha fazla tork veriyor.

elektrikli scooter baska bir sey tamamen.
  • hot potato  (26.08.22 00:29:51 ~ 00:30:41) 
Hangisi olursa pedal çevirmeden de gidebilirim


  • abuzer  (26.08.22 00:30:47) 
Elektrik moped'lere ilk elektrikli bisiklet dedik sonra gerçekten elektrikli bisikletler gelince karıştı ortalık.

Bisikletler (gazı açınca gidenleri olsa da) genelde boost için motor kullanıyorlar pedala destek. Sizin aradığınıza elektrik moped ya da e bike diye geçiyor türkiyede ne diyorlar fikrim yok.

Azıcık düzgününün fiyatları sizi yıldırabilir ama 100cc motor alırım bu ne lan diye bağırabilirsiniz.
  • hedep  (26.08.22 00:48:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.