[]

AÖF - işletme

Mühendisim geçen sene yönetim bilişim sistemleri 4 yıllık programa kayıt oldum
Dersleri verdim fakat şimdi kaydımı sildirip işletme bölümüne kayıt yaptırmak istiyorum.

Sebeplerine gelecek olursak;
- kpss ile atamada kadro açmıyorlar, işletmede kadro daha fazla.
- programlama-yazılım öğrenmek için kurs vb. Daha mantıklı gelmeye başladı ileride öğrenmek istersem

1 seneyi silip en baştan işletmeye başlamak mantıklı mı ?
( branşımla iş bulamazsam yada bu sene atanamazsam 2.plan olsun diyorum )

 
Mühendislik üzerine AÖF işletmenin pek bir esprisi yok. Sana getirisi çok olmaz. Bizim sınıfta (end. mühendisliği) bunu yapan arkadaşlar çok iyi yerlerde değiller. Genel olarak ortalama neyse ona yakınlar.


  • himmet dayi  (25.08.22 18:55:40) 
işletme joker bir bölümdür, tutup hayatınızı kurtarır diyemeyiz ama nasıl desem, mesela eskiden kho savunma bilimleri enstitüsü vardı, elektronik harp diye bir bölüm var, bizler de o zamanlar işte fizik bölümündeyiz adamlar girebilecek bölümleri yazmış işte elektronik mühendisliği vs sıralamış ve işletme. ulan diyorsun işletme oraya nereden girdi. fizik yok işletme var. öyle bir bölüm.


  • ckisc  (25.08.22 21:54:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.