[]

Yatmadan önce yapılan spor ve etkisi

Yediklerine dikkat eden biriyim, kalori açığı oluşturmaya çalışıyorum. Bir müddet yani 2 ay kadar spor salonuna yazıldım ama işim gereği bazı nedenlerden dolayı düzensizlik baş gösterdi.

Bunun yerine evimde bulunan dumbell ve barbell ile çalışmalar yapıyorum. Günün erken saatlerinde zamanım olmadığı için genel olarak yatmadan 2-3 saat önce ağırlık kaldırıyorum.

Acaba etkisi ne derece fayda gösterir?

 
Gecen sene agirliklarla hiit antrenmanlari yaptim hep de aksam saatlerinde, yememe de dikkat ediyordum. Kadlanma ve kilo verme olarak sonuc aldim. Siz niye endise ettiniz ki?


  • mor oje  (25.08.22 17:11:24) 
Ağırlık kaldırdıktan sonra kaslarınızı beslemeniz gerek. Kas geliştiremezsiniz.


  • ruhen hastayim ben  (25.08.22 17:26:54) 
@ruhen hastayım ben; gün içinde aldığım karbonhidrat ve protein yeterli gelmez mi?


  • tekil3.şahıs  (25.08.22 17:52:09) 
ağırlık kaldırdıktan sonra kasları besleme hikayesi yalan. yediğin yemeğin metabolizmaya katılması zaten en erken 24 saati buluyor.

akşam vaktinde idmanın tek sıkıntısı vücudu uyku modundan uzaklaştırmak olabilir. evrimsel olarak yemek yedikten sonra dinginleşmeye ve bir süre sonra da uyumaya programlıyız.
  • alperz  (25.08.22 19:33:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.