[]

Ticaret-girişim fikri

Yaş 30 İstanbul'dan Ankara'ya taşındım. Eski pozisyonumda iş bulamıyorum. En alttan başlayacagım pozisyonlar teklif ediliyor. Bir kadın olarak nasıl bir girişimde bulunup evime katkı sağlayabilirim, az riskle baslayıp duruma göre büyütebileceğim basit ama cok satan giden bir şeyler. Simdilik bütçe 60 70 bin. Bana bir fikir verin kafayı yakmadan önce :/




 
Bahsettiğiniz şey borsa, kripto yatırımı değil de ticaret anlamına söylüyorsanız o bütçe ile ancak güvendiğiniz birisinin ticaretine ortak olabilirsiniz.

Ankara maalesef böyle.

E-ticaret hakkında bir bilgim yok o sebeple bir şey diyemiyorum. Kendi ticaretimde bile Ankara'da %20 kar oranları ancak bulunuyor ayda.
  • ihanet kac kisilik  (25.08.22 16:41:04) 
istanbuldan ankaraya taşınarak fiziki ticaret imkanının büyük kısmını baştan elemiş oluyorsun, e-ticaret kalıyor geriye. etsy üzerine yoğunlaşmanızı tavsiye ederim tabi ingilizce lazım burada çünkü tr'den yurtdışına satacaksınız. etsy'e üye olun sitede gezin türkiyeden giden etnik ürünleri inceleyin. mümkünse düzgün bir etsy satış eğitimi bulun ve izleyin. ürünü bulunca zaten tedarik etmesi kolay, kar marjınız dolar bazlı olacağı için tedarikçi ile çok ince hesaplara girmenize gerek kalmayacak, önemli olan doğru ÜRÜNü bulmak, hiç ummadığınız bir ürün olabilir bu mesela oyalı bir havlu, işlemeli duş lifi veya desenli bir kese bile sizi ihya edebilir. farklı ürünlerden stoğunuzda 2-3 ürün olsun zaten 5-6 ay öğrenme süreci olur bu işin, sattıkça devamı gelir.


  • marlonbranda  (25.08.22 17:35:23 ~ 17:36:17) 
etsy uzerinden satisa baslamayi deneyin. etsy turkoye mikro ohracat grubuna bakin facebook da


  • oscar  (25.08.22 20:28:42) 
Bilkent Center da ve başka AVM fuarlarinda satış yapan kadinlari araştırın. İyi ürünü olanlar oldukça iyi kazanıyor. 30-50 bin TL aralığında ayda 10 bin TL kazanç elde edecek bir sistem kurabilirsiniz. Biraz satış kabiliyeti biraz girişkenlik ve esneklik gerekiyor.


  • alimcgraw  (25.08.22 21:37:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.