(4)
Seyahat sağlık sigortası sonradan uzatılabilir mi?
Selamlar,Almanya'ya 6 aylık iş vizem çıktı ancak seyahat sağlık sigortamı 15 eylül e kadar aldım. Almanya'ya ise 1 ekim de gitmek istiyorum.Bu durumda sonradan ekstra para ödenerek seyahat sigortası 2 hafta daha uzatılabilir mi?Teşekkürler
Selamlar,
Almanya'ya 6 aylık iş vizem çıktı ancak seyahat sağlık sigortamı 15 eylül e kadar aldım. Almanya'ya ise 1 ekim de gitmek istiyorum.Bu durumda sonradan ekstra para ödenerek seyahat sigortası 2 hafta daha uzatılabilir mi?
Teşekkürler
0
Hayir yeni police kestirmen gerekiyor. Ayni durumdayim.
0
ThomasJefferson
(
25.08.22)
@ThomasJefferson , yeni poliçe kestirdik aldık diyelim giderken havalimanında vs sorun olur mu sorum bu aslında.
0
Turkiyeden cikarken ya da baska bir ulkeye girerken saglik sigortasinin kontrol edildigini hic duymadim.
0
sağlık sigortasını vize merkezleri ve/veya konsolosluklar haricinde soran görmedim. giderken problem olacağını sanmıyorum.
0