[]

hangi robot süpürge?

roborock s5max
roborock s6
roborcok s7 hangisi alınır?


 
Benzer cevabı çok soruya veriyorum. Daha önce okuduysanız kusura bakmayın.

S5 Max aldım, 4-5 ay kadar oldu memnunum.

S6 Max V alsaydım da evde değilken kameradan köpeğime baksaydım güzel olurdu. (Bir şeye takılınca veya bir obje tarafından engellenince onun ne olduğunu bilmek de fena olmazdı. Ama kamera sayesinde kablolardan, yerdeki engellerden kaçındığı pek doğru değilmiş)

S7'nin silme aparatı silerken titriyormuş. Fayanstaki kahve lekesi gibi kirleri almakta daha iyi olurdu ama %25 fiyat farkına değeceğine ikna olmadım. Youtube'dan izlediğim temizlik testlerinde S5 Max S7'den azıcıcık da olsa daha iyiydi.

Özetle; kedi, köpek veya evi kamerayla uzaktan görme ihtiyacı varsa S6 Max V, öyle bir ihtiyaç yoksa S5 Max.
  • michael_knight  (25.08.22 12:01:19 ~ 12:17:08) 
Aynı ikilimde kalıp s7 aldık, gayet memnunuz. 1. Olarak yerlerim hep açık olduğundan benim için silme özelliği iyi olması gerekiyordu yoksa süpürmesi s5 ile aynı yaklasık olarak diye biliyorum. 2. Olarak süpürgenin altındaki fırçası s5’te kıllı bir fırça yani saç maç takıldığında temizlemek gerekicek sürekli, ancak s7 deki fırça tipini değiştirmişler ve kıllı bir fırça değil bu özellikten gayet memnunum. 3. Olarak s5 çok önceki yıllarda çıktığından daha eski bir teknoloji bu yüzden bu aleti alıyorken son çıkanı daha geliştirilmiş olanı almak istedik, onun dışında s6 mı s5 mi diye araştırırken herkes s5 i tavsiye etmişti ama s7 için imkan varsa s7 almanızı öneririm demişlerdi. Silme özelliği bakımından da s7 benim viledayla sildiğim yoğunlukta silebiliyor gayet yeterli geldi bana tabi düşük modda değilken. Şimdiden hayırlı olsun


  • esinikaybetmiscorap  (26.08.22 00:31:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.