[]

Sokaktaki yavru kediyi eve aldim

Hikayesi uzun, annesinden istemeden ayırmış oldum. Hava çok yağmurlu diye eve aldım, yarın eski yerine goturucem belki annesi oralardadir diye.
Bir kolinin içine havlu koydum ve kediyi içine koydum. Şu an rahat gibi. ŞSu koydum yanına, ne yer bilemedim. Tahminim 3-4 haftalıktır. Bir de, çişi kakasi gelirse ne yapacak? Olduğu yere yapar mı?
Her türlü öneriye açığım. Teşekkürler.


 
3-4 haftalıksa anne sütüyle beslenmesi gerekir. Bunun için de ya annesi lazımi ya süt anne lazım ya da pet shoplarda satılan kedi sütü + biberonla besleme yapmak lazım. Yaş mama falan yiyemez o daha. Yarın annesine gidene kadar idare edebilir muhtemelen ama annesini bulamazsanız bir an önce beslenmesi gerekir.


  • gallienus  (25.08.22 01:39:17) 
Yaş mama yiyebiliyor mu denemek lazım royal canin mother and baby cat gibi bir mamayla gayet yetişir. Ama aç kalma ihtimaline karşı kedi süt tozu da bulundurun. Kendi tuvaletini de yapabilir 3 haftalık kadarsa, altına temiz bir bez yayıp takip edersiniz. Mutlaka geri bırakmak niyetindeyseniz anneyi görüp teslim etmeden ( bu arada yaklaşıp koklayan her kedi anne kedi olmayabilir , yalaması , emzirmesi falan böyle şeyler önemli ) başıboş bırakmayın sokağa.


  • not dark yet  (25.08.22 02:50:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.