[]

bir arkadaşım..

netflix izleye izleye mi böyle oldu bilmiyorum ama bir arkadaşım liseden beri tanıdığı en yakın arkadaşından (hemcinsinden) hoşlandığını söyledi.

bunlar da birbirlerinin evine falan sürekli çift olarak giden tipler; biri 6 yıllık biri 3 yıllık evli.

öğüt almak için de yazmıyorum da ne bileyim, silerim duyuruyu yorumları merak ettim.

 
belki senelerdir seviyordu ama gizliyordu.
belki biseksüel olduğunu fark etti.

eşcinsel ya da biseksüel olup da evli çoluklu çocuklu bir sürü insan var.
  • candide  (25.08.22 00:09:32) 
O insan uzun süredir öyledir de yeni yeni söylemeye cesaret ediyordur. Bu hormonal bir şey netflix izleye izleye değişeceğini zannetmiyorum.


  • ilgeru  (25.08.22 00:14:20) 
Netflix belki biraz cesaret vermiştir en fazla. Onun dışında böyle bir eğilim insan doğasına aykırı bir durum değil.


  • olaylar olaylar  (25.08.22 00:21:24) 
yeni farketti+1
evli olduğu için daha iyi keşfetmiş olabilir istediği ilişki olmadığını. biseksuel ise ikisini de seviyordur tek sorun evli olması, hoşlamdığı kişi muhtemelen heterodur. ben boyle bir cikmaza girsem baska bir hemcinsle iliski yasardim gizlice, gercekten deneyimledikten sonra esime acilirdim aldatmamisim gibi:/ duyuruyu silersin umarim...

  • ala09  (25.08.22 00:25:07) 
  • nibba  (25.08.22 02:56:46) 
ahahahaha, 20 yıl önce bu kadar gay içeren filmler/diziler yoktu, e o zamanlar gay'ler, biseksüeller yok muydu? onlar böyle filmler izlemediler nasıl gay oldular o zaman?

en fazla açılmak için biraz cesaretlenmiştir. örnek verdiğin gibi bir sürü insan var gay/biseksüel olan ve bunu herkesten saklamayı başaran. hatta yakın zamanda bir ifşa çıkmıştı sedat peker'den, o adamlarda evli barklı çoluk cocuk sahibi insanlar? onlar da mı netflix izlediler?
  • selam  (26.08.22 00:18:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.