[]

Örnek aldığınız kişiler

Giyim tarzı, davranış, karakter olarak Türk ya da yabancı kimleri kendinize örnek alıyorsunuz, takip ediyorsunuz? Cinsiyet yazarsanız iyi olur.

Ben erkeğim. Hiç benzemesem de Kıvanç Tatlıtuğ'u örnek alıyorum biraz.

Hemcinsiniz olmak zorunda değil. Erkek olup bir kadını da örnek alabilirsiniz. Yani bu da bir cevap olur.

Bir de örnek aldığınız kişinin neyini örnek alıyorsunuz? Şu oyuncu gibi gözlük takıp gezince kendimi iyi hissediyorum gibi şeyler demenizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.

 
Matt Damon, Ben Affleck, Daniel Craig, bazen de suits dizisindeki tarzlar.


  • gabe h coud  (23.08.22 23:46:23) 
Erkeğim, Zenci gibi old-school giyinmeyi çok seviyorum.


  • olaylar olaylar  (24.08.22 00:08:52) 
Betül Mardin. Onun gibi yaşlanmak isterdim.


  • cevahir  (24.08.22 00:41:12) 
Kronik "The Sopranos izleyince gelen altın takı takma isteği" rahatsızlığına yakalandım. Altın saat, bileklik, kolye takmamam icin zor tutuyorlar. Tony Soprano sen bana neler ettin.
cache.mrporter.com
30/M
  • uvcray  (24.08.22 03:43:07 ~ 03:51:50) 
Rahmi Koç. hem iş zekası hem de tarz olarak.


  • since1907  (24.08.22 08:56:10) 
Örnek aldigim kimse yok. Johnny Depp'in tarzına bayılıyorum ama.


  • stavro  (24.08.22 09:46:40) 
erkek. giyiniş olarak kimse. karakter olarak polat alemdar. ilk 97 bölüm. gülüyorsunuz ama bi izleyin.


  • ya ben lan neyse  (24.08.22 10:37:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.