[]

paslandığı için su sızdıran metal su borusu

evin girişine yakın metal su borusu paslanmış çürümüş hafif hafif su sızdırmaya başlamış. ama borunun boyun noktası yerde y ani yerdeki taşı falan da kırmak gerek çok iş. bunu böyle tamir etmenin falan bir yolu var mıdır? yoksa boru mu değişecek mecbur? boru dışarıdan gidiyor sonra yere giriyor bu arada, dışarıdaki kısmında var bu sorun ama yere cok yakın kısmında.




 
Anlattığın şekliyle borunun değişmesi gerek.

Bir fotoğraf olsa daha sağlıklı cevap verilebilir.
  • Mirket  (23.08.22 19:40:35 ~ 19:41:21) 
Su sızan yer zamanla büyüyecek, çünkü su demiri aşındıracak ve delik büyüyecek. Mecbur değiştirilecek, plastik boru olsa yerde 2-3 cm pay bile olsa kaynak yapılır ama demirde bu şans yok maalesef, çalışması çok zor.


  • John Bloor  (24.08.22 10:34:39) 
suyu kesip kaynak atabilirsin, plastik yama
www.youtube.com

çok eski bir boruysa başka yerlerden hata vermeye devam eder büyük ihtimalle
çok şanslıysan borunun sadece o parçası sorunludur kalanı düzgün üretilmiştir, sorun yaşamazsın
  • bir soru sorcam  (24.08.22 11:21:02 ~ 11:21:23) 
Bir kısmı paslanıp sızdırmaya başladıysa geri kalanının durumu da çok iyi değildir. Yani sadece bunu değiştirme şansın olsaydı bile yetmezdi, her türlü hepsini değiştirmen gerekiyor.

Benim evde duvarın içindeki boru böyle paslanıp sızdırmış. Sigorta geldi, sadece o kısmı değiştirdi gitti. 2 ay sonra başka bi yer sızdırmaya başladı. Hepsini değiştirttik mecbur, çıkan borular da iyi durumda değildi.
  • plutongezegendegilmi  (24.08.22 11:38:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.