[]

Kasko - Trafik sigortası gecikirse

Merhaba, kasko ve trafik sigortası zamanı 30 Ağustos. Ben Eylül’ün 20sine kadar arabaya binmeyeceğim. Araba yatacak. 20 gün gecikmeli yapsak hasarsızlık vb. Şeyler bozulur mu?




 
trafiğe çıkmıycaksan bişey olmaz. ben pandemide yapmıştım öyle. yola çıkarken yenilemiştim. 30 günü geçirme ama. sigortalarda genel olarak hasarsızlık indirimi vs gibi şeylerden faydalanabilme süresi 30 gün oluyo.


  • sirkelimon  (23.08.22 17:51:12) 
Trafik sigortası poliçe bittiği günden itibaren %5 cezaya girer. Ayrıca indirim tarifeleri uygulanmayabilir. Şu anda trafik poliçesi kestirmek zaten çok zor. Sakın geciktirmeyin, kestiremeyebilirsiniz.
Kaskoda araya süre girince sigorta şirketleri yenilemekten çekinir, aracın resimlerini ve hasarsızlık beyanı vs ister. Başka şirkete geçirirken sorun yaşayabilirsiniz, kendi şirketinizde yenilerken de eski poliçenin bitiş tarihi itibari ile yenileyebilirler, bir karınız olmayabilir. Bence kş yapyım derken göz çıkarmayın.

  • realsanto  (23.08.22 21:01:10) 
arabaya park halinde çarparlarsa ne olacak?


  • ayseee  (23.08.22 21:55:28) 
Ödeyeceğin fiyat artıyor. Yani atıyorum kaskonun bitmesine 1 ay kala teklif aldığında 2 bin lira isterlerken 1 hafta kala teklif altığında 3 bin lira oluyor. Onun dışında trafik sigortasının cezası var.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (24.08.22 09:37:23) 
Hiç bir karın olmayacak, üstüne zarar etme ihtimalin daha yüksek.

Bir daha kasko yapmayacağım diyorsan o başka konu, ama yapacaksan günü gelmeden teklifleri topla.

Hatta ay sonu gelmeden teklif al poliçeyi seç, ay başında fiyatlar güncelleniyor çünkü.

Trafik sigortası zaten direkt cezaya giriyor, hasar indirimini 20 günde kaybeder misin emin değilim.
  • John Bloor  (24.08.22 10:37:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.