[]

dis hekimlerinden bilgi ricasi

merhabalar,
gormeden cevaplamak mumkun mu bilmiyorum ancak ne yapmaliyim, uzman gorusunuze basvurmak istiyorum. yurtdisinda yasiyorum, burlundugum ulkede epey ticari saglik konusu, doktorlarin kabiliyetine de pek guvenmiyorum ancak aciliyet dogdugu icin burada disimi cektirmek durumunda kaldim, bundan sonraki adimimi sormak istiyorum.

sag ust tarafta sondan ikinci disimde dolgu vardi, alttan curumeye devam etmis ve disin yarisina yakini dikey olarak kirilmisti. 10 gun kadar once cekim islemi yapildi. bunun yerine iki sey onerdi doktorum diger dislerin zamanla oraya kayacagini soyledi (yasim 40). ilki kopru ikincisi implant, ancak kendisi de Turkiye' de yaptirirsam daha iyi olacagini soyledi. kopru icin iki yanindaki saglam disi traslamak gerekiyormus bu biraz aklimi kurcaladi ancak prosedur olarak daha kolay sanirim implanta gore. benim acimdan cok buyuk artisi veya eksisi ne olur bu yontemlerden birisini secmemin. hic bir sey yaptirmasam cok sorun yasar miyim? bir de kaba taslak maliyeti nedir turkiye' de, malzeme olarak iyisini istersek?

vaktiniz icin simdiden minnettarim.

 
Diş hekimi değilim,benzer durum yuzunden 4 implant yaptıran kişiyim:)
Öncelikle geçmiş olsun,köprü yerine ımplant yaptır derim ama süreç biraz uzun olduğu için gidip gelebilir misin bilemem. Implant en sağlamı ve uzun özürlüsü. Fiyat konusunw gelince dolar çıktıkça fiyat sürekli değişiyor ve çok farklı kalitede ımplant lat var. Üzerine yapılan dişin porselen ya da zirkoryum oluşu hep fiyatı değiştiren etken maddeler.

Sözün kısası ımplant yaptır derim.
  • brnbrs  (23.08.22 16:23:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.