[]

Gürcistan'dan ps5 almak

Veya yurt dışından ps5 almak... Süreci tüm detaylariyla yazabilecek olan var mi




 
Liste fiyatında alırım diye düşünüyorsan o biraz zor.bir şekilde edinmiş olan yerlerde bunu minimum yuzde 50 fazla satıyorlar.süreç bu.


  • duptıs  (23.08.22 00:29:45) 
Piyasada yok mu? O nedenle mi pahalı?


  • abuzer  (23.08.22 09:03:54) 
Rusya dan eşim bir arkadaşım için aldı 700 dolar gibi bir şeydi.

Girerken 1 tane için soran eden yok. 1 tane kişisel kullanıma giriyor. Ama yani öyle 500 dolara yok.

Yani türkiye den biraz ucuza geliyordu o zaman. Aşırı aşırı bir avantajı yoktu.
  • ihanet kac kisilik  (23.08.22 09:11:15) 
Satın aldıktan sonra çıkarken vergi iadesi işlemleri de var sanırım. Ne kadarı iade ediliyor mesela? Bunu merak ediyorum.

Ayrıca @duptis in söylediği ilginç geldi. Liste fiyatından alamamak, ama ne kadar fazlasına almak? :)
  • abuzer  (23.08.22 09:38:38) 
Liste fiyatı 500 dolar ama 500 dolara alamıyorsun onu demek istiyor piyasada karaborsa olduğu için ve zor bulunduğu için. İşte Rusya da mesela 700 dolara yakın satılıyor. Şimdi baktım da 670 falan. İşte %35-40 daha pahalı en az liste fiyatından.

Türkiye de 900 dolar olmuş. Yuhunuz.

Tax FREE alması çok zor birisinin PS5 i. Tax FREE satan mağazada bulacak (mediamarkt vs) Buldu da gerekli şartları sağladı (başka ülke vatandaşı olacak vs, turist olacak)

Ayrıca ancak %9-%11 arası iade ediliyor o şartları sağlarsa.
  • ihanet kac kisilik  (23.08.22 09:51:52) 
Peki stok durumunu nasıl öğreniriz mail atarak mı xd sanırım Gürcistan da mediamartk tarzı yerlerde var


  • abuzer  (23.08.22 15:11:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.