[]

Karaciğer Kanseri Medikal Onkolog Doktor/Hastane tavsiyesi

bir aile dostumuz karaciğer kanseri, bununla birlikte orta seviye sirozu ve hepatit b'si var. karaciğerinde yaklaşık 4 cm çapında bir tümör oluşmuş. tümör oluşumuna ve siroza da hepatit b sebep olmuş. şu an için herhangi bir cerrahi işlem yapılamıyor. organ nakli de hepatit sebebiyle mümkün değil.

malatya'da turgut özal tıp merkezi eğitim ve araştırma hastanesi'nde birkaç hafta önce muayene oldu. bahsettiğim tedaviler uygulanamadığı için tümörü küçültmeye çalışmaya karar verdiler. orada yapılan tetkikler ve değerlendirmeler sonucunda nexavar isimli sorafenib tedavisine başladı fakat muhtemelen bu ilaç sebebiyle kısa süre içerisinde bir komplikasyon gelişti. geçtiğimiz hafta kalbe ve beyne pıhtı atması nedeniyle açık kalp ameliyatı olması gerekti ve şu an artık bu ilaca devam edilip edilemeyeceği net değil.

görüştüğümüz hastaneler ve doktorlar yapılabilecek bir şey olmadığını söylüyor ancak araştırmaya devam ediyoruz.

ağır bir ameliyat geçirdiği için şu an bir yere götürebilecek durumda değiliz ancak maalesef vakit de kaybediyoruz. bu nedenle uzaktan da olsa bilgi almaya çalışmak dışında başka çaremiz yok.

her türlü doktor ve hastane önerinize açığız, özellikle medikal onkoloji ve karaciğer alanında uzman iyi bir isim bizim için çok büyük fark yaratabilir.

şimdiden teşekkürler.

 
Yaman tokat


  • eja  (22.08.22 21:18:26) 
Onkolog değil ancak ünal aydın, multidisipliner çalışıyor zaten diğer branşlarla aynı çatı altında. Mutlaka görüş alın, youtube kanalını inceleyebilirsiniz, acil şifalar diliyorum.


  • daddy  (22.08.22 21:21:03) 
Kesinlikle Ünal Aydın


  • brnbrs  (23.08.22 12:55:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.