[]

Yıkayınca Çeken Yün Kazağı İade Alırlar Mı?

Massimo Dutti'ten kazak aldım, normal ayarlarda yıkadım ve kazak 1-2 beden küçülmüş durumda. Geri göndersem iade alırlar mı?




 
Almazlar


  • freebird5406_2  (22.08.22 21:02:32) 
Tamamen kullanıcı hatası.

Eski bedenine getirme yöntemleri vardı Youtube'da, Bir ara istersen.
  • Mirket  (22.08.22 21:14:16) 
Alabilirler.

Git durumu anlat açık açık. Kimse saf değil yün kazağı yüksek derecede yıkasın. Zara’dan kıyafet almıştım aynı şekilde talimata göre yıkadım, çekti. Gittim anlattım iade aldılar hemen.

Hatta geçende bi tişört aldım kaft’tan, ilk giydiğim gün yanlışlıkla yırtıldı tişört. Çok da severek almıştım. Açık açık durumu anlatan mail attım, yenisiyle değiştirdiler.
  • sylr  (22.08.22 21:33:23) 
ben de magazaya sorardim. zara demisken fermuari bizulan kotumu goturmustum iade almislardi direkt ben istemeden


  • ala09  (22.08.22 21:49:23) 
eğer yıkama talimatına uygun yıkayıp da çektiyse gönderin, şansınızı deneyin. inditex grubu müşteri memnuniyetine önem verir.

direkt makineye attıysanız vicdanınızla muhasebenize kalmış durum. yalan söyleyerek yine muhtemelen değiştirebilirsiniz.
  • teritori  (23.08.22 10:09:07) 
almazlar diye düşünüyorum çünkü yün kazak normal ayarda yıkanmaz, yani kullanıcı hatası var.
ama yine de şansınızı deneyin, markanın müşteri memnuniyeti politikasına bağlı.

  • blatta hiberna  (23.08.22 11:16:04) 
Geri aldılar bu arada, müşteri odaklılığı takdir ettim.


  • depresif çocuk  (04.09.22 01:57:34 ~ 01:57:41) 
@depresif çocuk dostum duyurularindan anladigimiz kadariyla bu markayi tek basina batmaktan kurtariyorsun, bir zahmet alsinlar kazagi geri :D


  • hot potato  (04.09.22 08:22:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.