[]

Nereye gitmeli?

Bütün sene tatilde geçireceğimiz 3-5 günün hayalini kuruyoruz. Hevesle araştırma yapayım dedim pişman oldum. Örneğin Muğla'nın, İzmir'in turistik ilçelerine bakıyorum, nispeten sakin bir yer bulmaya çalışıyorum sözlükten okuyorum ilgimi çeken yerleri yahu bir tane iyi yorum yok. Doğru düzgün hiç kimse beğenmemiş. İşte kalabalık, pis, pahalı, denizi kötü vs. İnsanlar nerede tatil yapıyor ben anlamadım, bilerek kötü yorum mu yapıyorlar acaba...




 
Memnuniyeti olan çok az insan yazar, yorum yapar. Ama herkes şikayetini anında paylaşır.
Ayrıca yorumları okumayı da bilmek gerekir. Rakipler mi yazdı, fazla hesap isteyen biri mi yazdı, eski sevgilisinin mekanını mı bokladı?
Eğlenmeyi bilen biri Yozgat'ın çekerek ilçesi boşalan köyünde de keyifli vakit geçirir.
  • etna  (22.08.22 00:11:49) 
Edit, serinlik istiyorsan Karadeniz, deniz istiyorsan Antalya, Muğla veya Aydın ilçeleri, kalabalık olmasın diyorsan İzmirin güzel koyları olan ilçeleri, gastronomi veya otantik birşeyler istiyorsan Güneydoğu.


  • etna  (22.08.22 00:14:14) 
bir egeli olarak istanbul ankaralıların yoğun geldiği yerler bakirliğini kaybediyor. egede yazın gidilecek yazlık bölge kalmadı. hepsi kalabalık ve pahalı artık. temiz kalabalık olmayan koy bulmakta zor. ben egeli olarak artık antalyadan beş yıldız otel ayarlayıp gidiyorum. kuşadasına 1 saat didime 1.5 saat mesafedeyim ama gitmiyorum.
kötü yorum yapmıyorlar gerçekten kötü. örneğin datçaya gidiyorum gözleme yemeye mekana giriyorum kazık yiyorum ayrıca kalitesi yerlerde. iyi yerlerde aşırı pahalı.

  • mikahakkinen  (22.08.22 09:21:27) 
Bodrum mazı köyü. 5 yildir burda tatil yapiyorum. Gecen hafta gidip geldim. Yer soruyorsan golden beach sunset. Gunluk kisi başı 700tl. Hersey dahil. Eksiden bodrum mazı diye yorumlari okuyabilirsin.


  • halk  (23.08.22 08:49:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.