[]

dyson almalı miyim- kedili eve süpürge tavsiyesi

gerçekten işleri kolaylaştırıyor mu, bu paraya değer mi? normal bir süpürgeyle kedi tüylerini temizlemek için aynı yerden iki üç kere geçmek gerekiyor. bunun ortadan kalkmasını istiyorum dyson ya da bir muadili ile.

dyson gerçekten diğerlerinden farklı mi? başka bu anlamda işimi kolaylaştıracak bir süpürge öneriniz olur mu?


 
dyson gercekten cok iyi muhtemelen de parasini hak ediyordur da. ama gercekten cok para. butce meselesi biraz aslinda, biz ayni ikilemde electrolux almistik cok memnunuz 3.5 yildir kullaniyoruz. evcil hayvan sahipleri icin ozellesmis olani kirmizi renklisi. 2 kedisi olan cok titiz bir tanidigima onermistim. her kullanisimda dua ediyorum sana diyor :)) bir bakin o modele derim.


  • in vino veritas  (21.08.22 22:37:37) 
yazmayi unuttum, dikey supurgeden bahsediyorum.


  • in vino veritas  (21.08.22 22:38:53) 
dyson kullanıyorum.
Kedili evde.

Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ben Animal Pro modelini kullanıyorum.
  • mhm  (21.08.22 22:56:06) 
valla biz bosch'un evcil hayvanlar için bir dikey süpürgesi vardı onu almıştık. evde 2 kedi var. pek memnun kalmadık açıkçası. bazen çektiği kumlar dökülüyor içinden. koltuktaki tüyleri falan da pek iyi çekemiyor. bi kere servise gitti, düzeldi gibi oldu sonra yine aynısı oldu.
keşke dyson alsaymışız dedik. hatta dyson v12'yi alacağız gibi.

  • contavolta  (21.08.22 22:58:15) 
Kedim var, dyson aldigim gune bin sukur yeminle. Ev temiz yeaaa diye basladigim supurme sonunda cikana ben de inanamiyorum.
Ben carsaf ve yastiklari da uygun basligiyla aliyorum. Resmen hayat kalitesini arttiriyor. Robotu kullanmaz oldum valla. Alinmali butce varsa (benimli v12)

  • mor oje  (21.08.22 23:01:40) 
mobil olduğum için editleyemedim. cinetic big ball absolute 2 önerir misiniz? diğerlerinin şarj sorunu beni korkutti


  • yuvarlanantencereninkapagi  (21.08.22 23:43:25) 
Ben bunu cok arastirdim. Bununla ilgili laboratuvar titizliginde incelemeler yapanlar var.

Hicbiri bir dyson degil. Alacaksan ya dyson al ya hic alma.

Ve evet, gercekten cok iyi. Ama maliyetli tabiim 2 senede bir guzel bir batarya parasi odemek gerekecek.
  • another satisfied lover  (22.08.22 01:11:49) 
Olur da seçenekler arasına philips dikey süpürge girerse, uzak dur. dyson'ın düşük modelini al gerekirse ama dyson al.

Philips aldım pişmanım.
  • PoscheN  (22.08.22 09:59:38) 
ben bunun yerine elektrolux aldım gayette iyi kerata ama ben de diyorum ki dyson al geç


  • babafingo  (22.08.22 11:15:46) 
Big ball 2 kullanıyoruz 3 yıldır. Daha önce kullandıklarımız süpürge filan değilmiş onu anladık. 3 kedimiz var ve çok memnunuz. Robot süpürge de var 2 günde 1 onu gezdiriyoruz evde. Şimdi dikey şarjlı alacağım araba filan temizliği için. Ben sizin yerinizde olsam başka markaya bakmam. Parasının hakkını sonuna kadar veren bir marka dyson.


  • Weeze3r  (22.08.22 13:37:35) 
toz alerjisi gibi tıbbi bir durumunuz ya da temizlik hastalığı gibi her yerin kusursuz olmasına dair tıbbi bir takıntınız yoksa, bu alete o paraları vermek çok anlamsız. tozların ve tüylerin %95 toplanması ile 99 toplanması arasında büyük bir fark yok.


  • roket adam  (22.08.22 14:00:32) 
(git: 1502813)


  • rachel  (22.08.22 14:17:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.