[]

Köpek öpmek

Her gün tuvalet için günde bir kere dışarı çıkardığımız, haftada ortalama bir kere de köpek parkında oyun için çıkardığımız bir köpeğimiz var. Gün içinde ara sıra sarılıp yanağından falan öpüyorum, ağzına vs temas etmiyorum hiç. Bir sağlık sorununa yol açabilir mi?




 
açabilir tabiki. yanağını öptüğün bölge belki mikroplu bir yere değmiş olabilir. dışarda millet halen balgamla tükürük atıyor. köpeğinin yanağı öyle bir şeye dokunsa sen de öpsen hasta olabilirsin. bunlar şans meselesi biraz. o yüzden ya köpeğini öpme ya da öpeceksen dışardan geldikten sonra öpeceğin bölgeyi silmeye çalış sonra öp.


  • false pretension  (19.08.22 17:38:28) 
Ya onu bunu bilmiyom da ben sapur supur opuyom


  • balpolen  (19.08.22 18:05:31) 
Kesinlikle açar. Bakteri, mantar, virüs gibi tehlikelere maruz kalırsınız


  • limonlu eksi  (19.08.22 18:09:10) 
kafasindan öpün?

siz zaten o hayvanla ayni evde yasiyorsunuz ve onu her gün dometosla yikamiyorsunuz? saglikli yetiskin insanlar olarak immun sisteminiz alismistir diye düsünüyorum.

benimki günde 1,5-2 saat disarida ve neredeyse her gün köpek parkinda. dis ve agiz bakimi tr ortalamasinin üstündedir, her gün köpegimin dislerini yikiyorum, yine de agiz bölgesine yakin öpmüyorum.
  • buf-e kür  (19.08.22 18:59:42) 
Kafasından öpün+1 Ben kedimi kafasından öpüyorum.


  • old possum  (19.08.22 19:26:36) 
bakteri, mantar, virüs dolu bir hayvanla birlikte yaşamazsınız, gider tedavi ettirirsiniz diye tahmin ediyorum.

normal yaşayan bakımlı, sağlıklı, aşıları yapılan bir ev köpeğinden hiçbir şey olmaz.
öpmeye devam edebilirsiniz rahatlıkla.
  • blatta hiberna  (19.08.22 19:36:40) 
10 yıldır falan her gün öpüyorum bendekini, bi sıkıntı olmadı.


  • plutongezegendegilmi  (19.08.22 20:56:30) 
sapur supur opuyom +1


  • invictae  (19.08.22 21:47:30) 
bence düzenli olarak mikroba maruz kala kala yeterince bağışıklık oluşturduk biz köpek öpücüler olarak.


  • pide  (19.08.22 21:54:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.